Αρχική » Η ανιψιά του Γ. Καϊσα, προσλήφθηκε ως μεγαλοστέλεχος στη NOVARTIS!

Η ανιψιά του Γ. Καϊσα, προσλήφθηκε ως μεγαλοστέλεχος στη NOVARTIS!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Περίεργες συμπτώσεις ή μια νέα πραγματικότητα με την οποία η NOVARTIS αναγκάζεται να συμβιβαστεί για να συνεχίσει τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα, αναρωτιέται η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που σε προχθεσινό ολοσέλιδο δημοσίευμά της, αναφέρεται μεταξύ των άλλων και στον Βουλευτή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Καϊσα. Δημοσιεύει μάλιστα την φωτογραφία τόσο του ιδίου όσο και της ανιψιάς του Χριστιάννας Καΐσα, που μόλις το 2017 διορίστηκε στην NOVARTIS ως νέα … Pricing & Reimbursement Specialist της εταιρείας! Η κυρία Χριστιάννα Καΐσα, είναι (σύμφωνα με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ) κόρη του πρώτου εξαδέλφου του Βουλευτή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ. Θυμίζουμε ότι ο κ. Καΐσας με χαρακτηριστική άνεση δήλωσε για πρώτη φορά δημόσια στην εκπομπή του Σταύρου Αποστολίδη στον STATUS 94.2, ότι συμμετείχε ευχαρίστως στα ταξίδια που διοργάνωνε η NOVARTIS και ότι δέχθηκε επανειλημμένα στο ιατρείο του, συγκεκριμένους αντιπροσώπους της ίδιας εταιρείας, που του πρότειναν ανταλλάγματα για να συνταγογραφεί ως γιατρός του ΕΣΥ τα φάρμακά τους! Δήλωσε βέβαια ότι ουδέποτε ενέδωσε, αλλά σε ερώτηση του Σταύρου Αποστολίδη γιατί δεν  κατήγγειλε στον Εισαγγελέα απόπειρα δωροδοκίας, αφού τους ήξερε και ονομαστικά, είπε ότι … «τους κάλυπτε ο νόμος»(!!!). Λίγες μέρες αργότερα και αφού η συνέντευξή του στον STATUS έγινε viral σε όλα σχεδόν τα ΜΜΕ της Ελλάδας, ο κ. Καΐσας «απείλησε» τηλεφωνικώς ότι δεν θα ξαναεμφανιστεί στον STATUS, «μέχρι ο κ. Αποστολίδης να γίνει δημοσιογράφος και άνθρωπος»!

Δεν θέλουμε να αποκλείσουμε την περίπτωση η ανιψιά του κ. Βουλευτή να διέθετε ένα βαρύ βιογραφικό που να αποτέλεσε αυτοδικαίως το διαβατήριό της στη μεγάλη φαρμακοβιομηχανία. Δεν υπάρχει βέβαια και λόγος να απολογηθεί μια ιδιωτική εταιρεία, για τις προσλήψεις που κάνει. Δεν θέλουμε επίσης να αποκλείσουμε την περίπτωση απλής σύμπτωσης και γενικώς δεν θέλουμε να αποδώσουμε εύκολα μομφές σε κανέναν! Όμως την ίδια περίοδο προσλήφθηκε στην ίδια εταιρεία (NOVARTIS) και συγγενείς της Ευρωβουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Σοφίας Σακοράφα. Ο 32χρονος Θάνος Σακοράφας μάλιστα, είναι σήμερα προϊστάμενος της ανεψούλας του κ. Καΐσα, στο ίδιο τμήμα της επιχείρησης όπου φαίνεται ότι εντελώς τυχαία απορροφούνται γόνοι Συριζαίικων οικογενειών.

Όπως έγραψαν τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως η NOVARTIS επέλεξε να τοποθετήσει δύο στελέχη με επαφές με το κυβερνητικό κόμμα, ελπίζοντας σε μια θετικότερη αντιμετώπιση, ή άλλοι που μιλούν για αναγκαστικές αναβαθμίσεις, ώστε να ικανοποιηθούν πολιτικά όσα επιδιώκει δια μέσου της πολυεθνικής η κυβέρνηση.

Το ερώτημα όμως είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τους πολιτικούς του αντιπάλους για σύνδεση με τη NOVARTIS και ξαφνικά η πολυεθνική … «συριζοποιείται».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας