Αρχική » ΘΡΙΛΕΡ με νεκρό άνδρα που εντοπίστηκε σε παραλία της Αλεξανδρούπολης

ΘΡΙΛΕΡ με νεκρό άνδρα που εντοπίστηκε σε παραλία της Αλεξανδρούπολης

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Ένα θρίλερ εξελίσσεται στην Αλεξανδρούπολη, όπου εντοπίστηκε τις μεσημβρινές ώρες χθες Σάββατο νεκρός άνδρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στην παραλία Άνθειας Απαλού και συγκεκριμένα στην περιοχή Γαριδοτροφείου.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής Αλεξανδρούπολης και διαπίστωσαν την ύπαρξη σε πολύ προχωρημένη σήψη της εν λόγω σορού, μερικώς αποστεωμένη και ύψους περίπου 1,80cm, η οποία έφερε στο κάτω μέρος γκρι ενεπίγραφη φόρμα και πάνω από αυτή άλλη φόρμα χρώματος γκρι-μπλε, στο πάνω μέρος καφέ-μπεζ πουκάμισο, πάνω από αυτό μπεζ μπλούζα, πάνω από αυτή μαύρο δερμάτινο μπουφάν και πάνω από αυτό μπλε φούτερ με γκρι γράμματα, γκρι παπούτσια αθλητικού τύπου με λευκή σόλα και κορδόνια, καθώς επίσης έφερε μαύρο κασκόλ στο λαιμό.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης, ενώ η σορός του άγνωστου άνδρα μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Το ντύσιμο παραπέμπει σε πρώτη φάση σε κάποιον που έκανε τζόκινγκ στην περιοχή, αλλά φυσικά φως στα αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης από τον ιατροδικαστή.

Πηγή: evros-news.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας