Αρχική » «Κυριαρχία» της Θράκης στο νέο Δ.Σ. των Φαρμακοβιομηχάνων

«Κυριαρχία» της Θράκης στο νέο Δ.Σ. των Φαρμακοβιομηχάνων

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Τα πρωτεία θα έχει για μια ακόμη περίοδο στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχάνων η Θράκη! Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Φ., συγκροτήθηκε σε σώμα την Δευτέρα 12 Μαρτίου, με Πρόεδρο τον Θεόδωρο Τρύφων που είναι Αντιπρόεδρος της μεγάλης βιομηχανίας φαρμάκων ELPEN. Ιδρυτής της ELPEN είναι ο φαρμακοποιός κ. Δημήτρης Πενταφράγκας που κατάγεται από την Ορεστιάδα και είναι ο Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ELPEN σήμερα.  Ο κ. Τρύφων είναι γαμπρός του, αφού είναι παντρεμένος με την κόρη του! Ο κ. Τρύφων διατηρεί παράλληλα την θέση του Αντιπροέδρου της ELPEN και είναι η δεύτερη φορά που θα θητεύσει στην Προεδρία της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχάνων!

Ο Θεόδωρος Τρύφων δήλωσε αμέσως μετά την επανεκλογή του, ότι «η Ελληνική φαρμακοβιομηχανία είναι ένας από τους πιο δυναμικούς , αναπτυξιακούς κλάδους της οικονομίας μας. Παράγουμε φάρμακα άριστης ποιότητας, σε προσιτές τιμές, τα οποία χαίρουν της εμπιστοσύνης ιατρών και ασθενών, εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια».

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Φ. όμως συμμετέχει και ένα ακόμη πρόσωπο με επιχειρηματικούς δεσμούς στη Θράκη! Πρόκειται για τον κ. Βασίλη Κάτσο, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της φαρμακοβιομηχανίας PHARMATHEN που εδρεύει στις Σάπες, και εξελέγη Αντιπρόεδρος της Π.Ε.Φ.!

Η δυναμική συμμετοχή υψηλόβαθμων επιχειρηματικών στελεχών, με καταγωγή ή αναφορές στη Θράκη, σε σημαντικούς  επιστημονικούς και συνδικαλιστικούς φορείς όπως είναι η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχάνων, προσφέρει νέες ελπίδες και δυνατότητες παρεμβάσεων σε κρίσιμα κέντρα αποφάσεων, που είναι ικανά να προκαλέσουν αποτελεσματικές συνεισφορές, στην υπόθεση της ανάπτυξης της περιοχής μας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας