Αρχική » Επιστολή Λαμπάκη σε Τσίπρατης το θέμα της ίδρυσης της Λιμενικής Ακαδημίας στην Αλεξανδρούπολη

Επιστολή Λαμπάκη σε Τσίπρατης το θέμα της ίδρυσης της Λιμενικής Ακαδημίας στην Αλεξανδρούπολη

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Μετά από αρκετές επαφές που είχα με τον Υπ. Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή με θέμα την ίδρυση της Λιμενικής Ακαδημίας στην Αλεξανδρούπολη, θα ήθελα να σας καταστήσω γνώστη της όλης υπόθεσης, πιστεύοντας ότι κρίνεται απαραίτητη η παρέμβασή Σας, ώστε να υλοποιηθεί η ίδρυσή της με δεδομένη και τη θέληση προς τούτο και του αρμοδίου άνω υπουργού.

Όπως φαίνεται από τον φάκελο της υπόθεσης και τα έγγραφα που έχω την τιμή να σας εγχειρίσω, η προσπάθεια για τη δημιουργία  Λιμενικής Ακαδημίας άρχισε το 2000 και αφού κράτησε αρκετά χρόνια, τελικά αδρανοποιήθηκε.

Επανήλθε η όλη υπόθεση με έγγραφά μου και προσωπικές επαφές με  τον αρμόδιο υπουργό,  ο οποίος αντιλήφθηκε  την κρισιμότητα του εγχειρήματος και με την αγωνία που τον διακρίνει πείσθηκε ότι η Λιμενική Ακαδημία πρέπει να ιδρυθεί και να εγκατασταθεί στην Αλεξανδρούπολη.

 

Κύριε Πρωθυπουργέ,

 

Η εθνική θωράκιση και η ασφάλειά μας εδώ στη Θράκη επιβάλλει την ίδρυση της Λιμενικής Ακαδημίας στην Αλεξανδρούπολη στέλνοντας μήνυμα σε όποιον επιβουλεύεται την εθνική μας ακεραιότητα, ότι η Θράκη είναι το πιο πολύτιμο κομμάτι της Ελλάδας μας.

Τέλος η ανάπτυξη του λιμανιού μας, ο LNG , οι συνδυασμένες μεταφορές με την ηλεκτροκίνηση και τη σύνδεσή μας με το Μπουργκάς θα αποτελέσουν μαζί με την ίδρυση της Λιμενικής Ακαδημίας την Ελλάδα του αύριο, χρωματισμένη με το μοναδικό ειρηνικό μοντέλο συνύπαρξης Χριστιανών και Μουσουλμάνων.

 

 

Με τιμή και φιλία

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

 

 

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας