Αρχική » Συγχαρητηρία σε αθλητές του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Συγχαρητηρία σε αθλητές του Δήμου Αλεξανδρούπολης

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης συγχαίρει τις αθλήτριες του Αθλητικού Ομίλου Γυμναστικής Taekwondo Αλεξανδρούπολης, Μαρία Μιχαηλίδου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Taekwondo στην κατηγορία κορασίδων και Σοφία Διακάκη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην ίδια κατηγορία.

Στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού συγχαίρει τον Σταύρο Βαγγελακάκη, ο οποίος κέρδισε  την πρώτη θέση στον 3ο αγώνα motocross Βορείου Ελλάδος στα Γιαννιτσά στις 10 Δεκεμβρίου 2017, γεγονός που τον έχρισε Πρωταθλητή για 2η συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία ΜΧ65 στο πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδας.  Ο Σταύρος είναι μόλις 11 ετών με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη με πολλές διακρίσεις και προοπτική στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στη Δέσποινα Μανδάνη, η οποία σε ηλικία 12 ετών κατάφερε να γίνει η πρώτη γυναίκα στην Ελλάδα που κέρδισε την πρώτη θέση σε αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος, αυτού της Νιγρίτας. Σε επίπεδο Πρωταθλήματος κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη Βόρεια Ελλάδα. Αμφότεροι είναι αθλητές της Λ.Ε.Μ.Ε. Έβρου.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας