Αρχική » Πανευρωπαϊκή Γιορτή Πουλιών 2017»  στο Δέλτα του Έβρου!

Πανευρωπαϊκή Γιορτή Πουλιών 2017»  στο Δέλτα του Έβρου!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Σας προσκαλούμε την Τρίτη 3 Οκτωβρίου, στο Κέντρο Πληροφόρησης Δέλτα Έβρου και στο Τουριστικό Κέντρο Φερών να γιορτάσουμε μαζί, τη μεγαλύτερη εκδήλωση παρατήρησης άγριων πουλιών στην Ευρώπη!

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δέλτα ‘Έβρου, σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, διοργανώνουν  για ακόμη μια χρονιά,την «Πανευρωπαϊκή Γιορτή Πουλιών» η οποίακαι φέτος είναι αφιερωμένη στην αξία της προστασίας των μεταναστευτικών πουλιών και των βιοτόπων τους!

Η «Πανευρωπαϊκή Γιορτή Πουλιών» πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις αρχές Οκτωβρίου, εδώ και 23 χρόνια, σε 40 και πλέον χώρεςκαι συντονίζεται από την οργάνωση BirdlifeInternational.

Οι δραστηριότητες της γιορτής θα περιλαμβάνουν  παρουσιάσεις, εκπαιδευτικά παιχνίδια, χειροτεχνίες και διαδρομή στο Δέλτα Έβρου με παρατήρηση πουλιών και θα υλοποιηθούν κατά τις ώρες 9.00 – 14.00, με αφετηρία το Κέντρο Πληροφόρησης στην Τραϊανούπολη και το Τουριστικό Κέντρο Φερών στις Φέρες.

Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δέλτα Έβρου, στα τηλέφωνα 25510 61000 (Κέντρο Πληροφόρησης) και 25540 24310 (Τουριστικό Κέντρο Φερών).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας