Αρχική » ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ- ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΕΕΣ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ- ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΕΕΣ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Στο Διδυμότειχο λειτουργεί (από 11-12-2016), Σχολή Σαμαρειτών Διασωστών, ετήσια διάρκειας στην οποία εκπαιδεύονται 21 Εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες , οι οποίοι όταν ολοκληρώσουν τα μαθήματα της Σχολής, θα αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες χρήσιμες τόσο για τον εαυτό τους και το οικογενειακό τους περιβάλλον, όσο και για το κοινωνικό σύνολο ευρύτερα. και γενικά θα μπορούν να προσφέρουν τις εθελοντικές υπηρεσίες τους, όπου υπάρχει ανάγκη.

Κυρίως όμως θα μπορούν να λειτουργούν στα πλαίσια του Σώματος  Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη εθελοντική δύναμη Πρώτων  Βοηθειών  και  Διάσωσης  στην Ελλάδα, έτοιμη να δράσει σε περιπτώσεις φυσικών ή άλλων καταστροφών και σε κάθε είδους έκτακτη κατάσταση, όσο υπάρχουν άνθρωποι..

Το  Σώμα  Εθελοντών  Σαμαρειτών, Διασωστών  & Ναυαγοσωστών του  Ελληνικού  Ερυθρού  Σταυρού, και το ΤΤ ΕΕΣ Διδυμοτείχου απευθύνουν πρόσκληση σε όλους τους νέους του Διδυμοτείχου και του Σουφλίου ηλικίας 16-45 ετών που έχουν διάθεση εθελοντικής προσφοράς να σπεύσουν να εγγραφούν στη Σχολή Σαμαρειτών Διασώσεων Διδυμοτείχου το δυνατόν ταχύτερα και μέχρι 10 Οκτωβρίου 2017 το αργότερο.

Το Πρόγραμμα της Σχολής Σαμαρειτών και Διασωστών του ΕΕΣ είναι το πληρέστερο που υπάρχει στη χώρα μας, σε επίπεδο εθελοντικών οργανώσεων και είναι ετήσιας διάρκειας. Η Σχολή θα συνεχίσει να λειτουργεί στο Διδυμότειχο και για το Εκπαιδευτικό έτος 2017-2018, εφόσον υπάρξουν τουλάχιστον τριάντα (30) αιτήσεις εγγραφής. Μάλιστα για το λόγο αυτό αναγράφεται το Διδυμότειχο στις υποβαλλόμενες, ηλεκτρονικά αιτήσεις των  υποψήφιων Εθελοντών Σαμαρειτών- Διασωστών της ιστορικής μας πόλης και της ευρύτερης περιοχής των Δήμων Διδυμοτείχου και Σουφλίου, στο στοιχείο (της αίτησης) Πόλη Ενδιαφέροντος, που επιλέγουν και στην οποία   επιθυμούν να εκπαιδευτούν.  Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα : www.samarites.gr

Πληροφορίες στο Γραφείο του Τ.Τ. ΕΕΣ Διδυμοτείχου, 25ης Μαϊου 9
Τηλ. 2553110225, κινητό 6936666197                       

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας