Αρχική » Στη Σαμοθράκη την Παρασκευή ο Κινέζος πρέσβης, για διακοπές και όχι μόνο

Στη Σαμοθράκη την Παρασκευή ο Κινέζος πρέσβης, για διακοπές και όχι μόνο

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Μετά τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, για την επίσκεψη του οποίου σας ενημέρωσε ΠΡΩΤΟ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ το evros-news.gr, άλλη μια άφιξη… υψηλού προσώπου θα έχουμε τις επόμενες μέρες στη Σαμοθράκη. Πρόκειται τον πρέσβης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας  Zou Xiaoli, ο οποίος και θα επισκεφθεί το νησί την ερχόμενη Παρασκευή.

Ισχύει δηλαδή αυτό που έγραψε πριν από λίγο το alexpoli.gr για την συγκεκριμένη επίσκεψη, μόνο που η αναφορά πως δεν θα διανυντερεύσει στο νησί, δεν ισχύει. Γιατί οι πληροφορίες του evros-news.gr αναφέρουν πως ο πρέσβης της Κίνας θα περάσει και το Σαββατοκύριακο του στο όμορφο νησί του Έβρου και μάλιστα θα μείνει στη βίλα επιχειρηματία και όχι στο πολύ γνωστό ξενοδοχείο που ο ίδιος διαθέτει.

Αν και οι λόγοι της επίσκεψης είναι ιδιωτικοί, για ολιγοήμερη ξεκούραση θα βρεθεί δηλαδή στην Σαμοθράκη, έχει καταρτιστεί πρόγραμμα των επισκέψεων του σε διάφορα αξιοθέατα της και μέρη που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Κι αυτά δεν είναι μόνο αρχαιολογικά. Μάλιστα ο δήμαρχος Θανάσης Βίτσας έχει ενημερωθεί επίσημα για την συγκεκριμένη άφιξη και φροντίζει ώστε να προγραμματιστούν τα πάντα.

Κι επειδή ο κ.Zou Xiaoli θα συνοδεύεται και από συνεργάτες του στην πρεσβεία, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να εξετάσει την πιθανότητα επενδύσεων στο νησί, που στον συγκεκριμένο τομέα είναι ουσιαστικά «παρθένο’ και αναξιοποίητο και έχει τεράστιες προοπτικές.

Πηγή: evros-news.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας