Αρχική » Σαμοθράκη: Σε δύο «στρατόπεδα» όσοι είναι αντίθετοι στην κατασκευή αιολικού πάρκου

Σαμοθράκη: Σε δύο «στρατόπεδα» όσοι είναι αντίθετοι στην κατασκευή αιολικού πάρκου

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Σε δυο «στρατόπεδα» φαίνεται ότι έχουν χωριστεί όσοι είναι αντίθετοι με την κατασκευή του αιολικού πάρκου στην Σαμοθράκη, αν κρίνουμε από την ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η Κίνηση: «Σαμοθράκη ενάντια στην κατασκευή αιολικού πάρκου».

Με αφορμή το Διήμερο Ενάντια στη Κατασκευή Αιολικού και Υβριδικού Πάρκου που διοργανώνει 25 και 26 Αυγούστου, στην σελίδα της στο facebook αναφέρει ότι «η Πρωτοβουλία κατοίκων Σαμοθράκης δεν έχει και δεν επιθυμεί να έχει καμία σχέση με τη σελίδα SOSSamothraki και τους φορείς της».

Μάλιστα προχωράει και σε πολύ πιο έντονο διαχωρισμό της θέσης της, μιλώντας για αντικοινωνικές συμπεριφορές κάποιων που δεν τις υιοθετούν, τονίζοντας: «Θέλουμε να διαχωρίσουμε πλήρως τη θέση μας από άτομα με αντικοινωνική συμπεριφορά που καλύπτουν ίσως το εσωτερικό τους κενό με πλαισίωση των δράσεών μας, δημιουργώντας μας προβλήματα με την τοπική κοινωνία»,

Η ανακοίνωση της Κίνησης»Σαμοθράκη ενάντια στην κατασκευή αιολικού πάρκου» αναφέρει: «Κάτι μικρό, αλλά όχι ασήμαντο.
Η κίνησή και η δράση μας όλο αυτό τον καιρό κινείται πάνω στη βάση της ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας με επιχειρήματα και με πολύ προσοχή στο να αποφύγουμε εντάσεις και διαξιφισμούς. Για αυτό θέλουμε να διαχωρίσουμε πλήρως τη θέση μας από άτομα με αντικοινωνική συμπεριφορά που καλύπτουν ίσως το εσωτερικό τους κενό με πλαισίωση των δράσεών μας, δημιουργώντας μας προβλήματα με την τοπική κοινωνία, γεγονός που λειτουργεί σαμποταριστικά στην προσπάθειά μας.

Η σελίδα μας και η Πρωτοβουλία κατοίκων Σαμοθράκης δεν έχει και δεν επιθυμεί να έχει καμία σχέση με τη σελίδα SOSSamothraki και τους φορείς της».

Μιλάμε δηλαδή για κανονικό «εμφύλιο» μεταξύ των ατόμων που αντιδρούν σε ένα έργο για το οποίο πολλοί πιστεύουν ότι το νησί θα έχει πολλαπλά ωφέλη. Θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον η συνέχεια.

Πηγή: evros-news.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας