Αρχική » Απόβαση 115 λαθρομεταναστών στο Πύθιο Διδυμοτείχου. Πριν την αστυνομία εμφανίστηκαν… δικηγόροι

Απόβαση 115 λαθρομεταναστών στο Πύθιο Διδυμοτείχου. Πριν την αστυνομία εμφανίστηκαν… δικηγόροι

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Απόβαση 115 παράνομων μεταναστών, είχαμε σήμερα το μεσημέρι μέσω του ποταμού Έβρου στο Πύθιο Διδιμοτείχου. Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, κάθισαν στη μέση του δρόμου και πριν ακόμα προλάβει να έρθει η αστυνομία που ειδοποιήθηκε, έφτασαν δικηγόροι που ασχολούνται με τέτοια θέματα.

Όπως κατήγγειλε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πυθίου Χάρης Θεοχαρίδης με ανάρτηση του στην προσψπική του σελίδα στο facebook, νωρίτερα από τους αστυνομικούς εμφανίστηκε ένα αυτοκίνητο με πινακίδες Αθήνας με τέσσερις δικηγόρους και ενδιαφέρθηβκαν για τους λαθρομετανάστες και τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν. Κάτι άλλωστε που δεν συμβαίνει για πρώτη φορά στην περιοχή μας.

«Σήμερα έφτασαν στο χωριό Πυθιο 115 Λαθρομετανάστες,έκλεισαν τον δρόμο και πριν καν προλάβει να έρθει η αστυνομία εμφανίζεται ένα αυτοκίνητο με πινακίδες Αθήνας με 4 δικηγόρους. Ένα σύστημα καλό δουλεμένο. Άξιοι της μοίρας μας» επισημαίνει ο κ.Θεοχαρίδης, ένας από τους λίγους νέους ανθρώπους που έχουν μείνει στα χωριά του Έβρου και ασχολείται με τα κοινά προσπαθώντας να βελτιώσει την κατάσταση στο χωριό του, απευθύνεται μάλιστα στους βουλευτε΄ς του νομού να ψάξουν την υπόθεση και τί κρύβεται πίσω από παρόμοιες περιπτώσεις.

Θυμίζει μάλιστα τον «αγώνα» που έδωσαν με κατάθεση ερωτήσεων στην Βουλή κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσα τους και αυτοί του Έβρου, καταγγέλοντας παράνομες επαναπροωθήσεις στην Τουρκία από τους αστυνομικούς στην περιοχή του Διδυμοτείχου.

Πηγή: evros-news.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας