Αρχική » Ο Δήμος Διδυμοτείχου συνεχίζει τη χρηματοδότηση της ανασκαφής της Πλωτινόπολης με διάθεση του ποσού των 40.000 ε

Ο Δήμος Διδυμοτείχου συνεχίζει τη χρηματοδότηση της ανασκαφής της Πλωτινόπολης με διάθεση του ποσού των 40.000 ε

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Παρασκευάς Πατσουρίδης – Δήμαρχος Διδυμοτείχου: «Ο Δήμος Διδυμοτείχου συνεχίζει τη χρηματοδότηση της ανασκαφής της Πλωτινόπολης με διάθεση του ποσού των 40.000 ε»

«Το Υπουργείο Πολιτισμού έχει ζητήσει από τον Δήμο μας να αναλάβει την κάλυψη τω εξόδων για την υλοποίηση της μελέτης ενός στεγάστρου που θα καταστήσει επισκέψιμο τον χώρο της Πλωτινόπολης. Να σημειωθεί ότι ο        Δήμος μας τα τελευταία χρόνια όχι μόνο χρηματοδότησε τις εργασίες της τελευταίας με το ποσό των 300.000 ε, αλλά προχώρησε και σε αγορά του χωραφιού των ανασκαφών. Επίσης, είναι απαραίτητο να γίνει ευρέως γνωστό ότι τα μνημεία ανήκουν στο Υπουργείο Πολιτισμού, όσον αφορά την προστασία τους και την ανάδειξή τους.

Ο Δήμος μας με τα πενιχρά μέσα που διαθέτει προσπαθεί πάντα να βοηθά, μια και προτεραιότητά του είναι η ανάδειξη της Πλωτινόπολης και ευελπιστεί ότι μέσω της πολιτείας θα έχει πολλαπλά οφέλη, κυρίως πρόοδο και ανάπτυξη» δήλωσε ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης για τη συνέχιση της χρηματοδότησης των ανασκαφικών εργασιών στον αρχαιολογικό χώρο της Πλωτινόπολης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας