Αρχική » Εγκρίθηκε η σύναψη δημόσιας σύμβασης για την εγκατάσταση Δημοτικού σφαγείου στις Φέρες

Εγκρίθηκε η σύναψη δημόσιας σύμβασης για την εγκατάσταση Δημοτικού σφαγείου στις Φέρες

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Εγκρίθηκε η σύναψη δημόσιας σύμβασης με αντικείμενο τη μελέτη και κατασκευή του έργου: «Εγκατάσταση Δημοτικού Σφαγείου στις Φέρες» σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 50 ν. 4412/2016 (ΦΕΚ Α΄147/2016)

Ένα μείζον πρόβλημα που αφορά στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στην ευρύτερη περιοχή μας βρίσκεται πλέον στην τελική του φάση. Μετά και την πολυπόθητη γνωμοδότηση από το Συμβούλιο Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (υπ’ αριθμ. 34389-24.07.2017) εγκρίθηκε επιτέλους η σύναψη της δημόσιας σύμβασης με αντικείμενο τη μελέτη και κατασκευή του έργου: «Εγκατάσταση Δημοτικού Σφαγείου στις Φέρες» συνολικού προϋπολογισμού 2.900.000 ευρώ. Πρόκειται για ένα αναπτυξιακό έργο που θα δώσει πνοή συμβάλλοντας καθοριστικά στην οικονομική ανασυγκρότηση του τόπου μας.

Ένας αγώνας πολλών ετών που αφορούσε στην ανεύρεση και τακτοποίηση του οικοπέδου, την εξασφάλιση χρημάτων με δανειοδότηση από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και μετά από μακροχρόνια αναμονή, η οποία οφείλεται σε υπαιτιότητα της Πολιτείας, έχει αποτελέσματα. Πλέον απαιτείται μικρό χρονικό διάστημα για τη σύνταξη των τευχών δημοπράτησης του έργου και αναμένεται εντός του τρέχοντος έτους να υπάρξει ανάδοχη εργολαβία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας