Αρχική » Συμμετοχή του Δήμου Αλεξανδρούπολης στο 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο του ΕΔΔΥΠΥ

Συμμετοχή του Δήμου Αλεξανδρούπολης στο 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο του ΕΔΔΥΠΥ

από statusradio.gr
0 σχόλιο

 

Στις 07 και 08 Ιουλίου  2017 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο του ΕΔΔΥΠΥ (Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας) με τη συμμετοχή 182 εκπροσώπων Δήμων.

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συμμετείχε, με την παρουσία του Δημοτικού Συμβούλου, πολιτικού υπευθύνου του Δήμου στο ΕΔΔΥΠΥ και Ειδικού Γραμματέα ΕΔΔΥΠΥ Αποκεντρωμένων και Παραμεθόριων Περιοχών, Παναγιώτη Ζητάκη και της Προϊσταμένης του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας του Δήμου Αλεξανδρούπολης και Μέλους της Επιστημονικής Επιτροπής ΕΔΔΥΠΠΥ, Τριάδας Τσακιρούδη.

Το Συνέδριο πλαισιώθηκε από τέσσερα στρογγυλά τραπέζια με ευρεία θεματολογία. Συγκεκριμένα το πρώτο αφορούσε στη βιώσιμη ανάπτυξη και υγεία, το δεύτερο στρογγυλό τραπέζι συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τις πολιτικές υγείας, στο τρίτο τραπέζι την  πρόληψη και την αγωγή υγείας και στο τέταρτο και τελευταίο τις δημοτικές δομές υγείας και κοινωνικής στήριξης.

Ο κ. Ζητάκης υπήρξε συντονιστής της συζήτησης με θέμα «Οι νέες τεχνολογίες στην υπηρεσία της Υγείας και βελτίωση της ποιότητας ζωής» και η κ. Τσιακιρούδη παρουσίασε την εργασίας της με θέμα «Εργασιακό stress».

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας