Αρχική » Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με τον Πρόεδρο της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου

Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με τον Πρόεδρο της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Συνάντηση είχε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος με τον Πρόεδρο της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) κ. Γιώργο Τερζάκη.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε να υλοποιηθεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη συνολική αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου της περιοχής Φαναρίου-Αρωγής στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας.

Συζητήθηκαν ιδιαίτερα οι παρεμβάσεις για την αποκατάσταση του κάμπινγκ Φαναρίου, τα έργα ανάπλασης κατά μήκος της παραλιακής οδού Φαναρίου-Αρωγής καθώς και η συντήρηση των εγκαταστάσεων της Πλαζ Φαναρίου με σκοπό την επαναλειτουργία της.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Μέτιος ενημέρωσε για την απόφασή του να γίνουν παρεμβάσεις από την Περιφέρεια και στο δρόμο που συνδέει την εθνική οδό με το Φανάρι ώστε να διευκολυνθεί η πρόσβαση στην περιοχή και να υπάρξει συνολική αξιοποίηση του τμήματος αυτού της παραλιακής ζώνης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης η Διευθύντρια Επιχειρησιακού Συντονισμού της ΕΤΑΔ κ. Χριστίνα Αναστασιάδου, ο αναπληρωτής προϊστάμενος της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ τομέα Τουρισμού του Υπουργείου

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας