Αρχική » Ποιοι οικισμοί του Δήμου Σαμοθράκης θα πάρουν επιχορήγηση για δορυφορική τηλεόραση

Ποιοι οικισμοί του Δήμου Σαμοθράκης θα πάρουν επιχορήγηση για δορυφορική τηλεόραση

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Επιχορηγούμενη Δορυφορική Πρόσβαση των Μόνιμων Κατοίκων της Σαμοθράκης στους Ελληνικούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς Ελεύθερης Λήψης

 

                Σύμφωνα με τον υπ’ αριθ. 834/04.04.2017 (ΦΕΚ Β/1203/2017) με Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών και του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης υλοποιείται η δράση με τίτλο: «Επιχορηγούμενη Δορυφορική Πρόσβαση των Μόνιμων Κατοίκων των Απομακρυσμένων Περιοχών της Χώρας στους Ελληνικούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς Ελεύθερης Λήψης» στην οποία δικαιούχοι του Δήμου Σαμοθράκης είναι οι ακόλουθοι οικισμοί:Θέρμα,  Λάκκωμα,  Ξηροπόταμος,  Σαμοθράκη (Χώρα).

                Οι κάτοικοι των ανωτέρων οικισμών μπορούν να προσέρχονται εως τις 31 Οκτωβρίου 2017 στο  στο ΚΕΠ του Δήμου Σαμοθράκης και να προσκομίζουν απαραίτητα: το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, την πιο πρόσφατη απόδειξη λογαριασμού Δ.Ε.Κ.Ο  (ΔΕΗ κτλ.) και το τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα του τελευταίου οικονομικού έτους από την οικεία Δ.Ο.Υ.  Έχοντας συμπληρώσει την Αίτηση- Υπεύθυνη Δήλωση που θα τους χορηγηθεί εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις, θα τους χορηγείται η βεβαίωση μόνιμης κατοικίας.

                Στη συνέχεια, οι δικαιούχοι  με την  βεβαίωση θα μπορούν να την προσκομίσουν σε όποια εταιρία υπηρεσιών δορυφορικής τηλεόρασης επιθυμούν για να λάβουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για την παροχή της υπηρεσία η οποία θα αφορά τη δωρεά δορυφορική πρόσβαση στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης.     

                Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα στις ιστοσελίδες των Υπουργείων http://www.ypes.gr και http://www.mindigital.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας