Αρχική » ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ: «Η γνώση σώζει ζωές»

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ: «Η γνώση σώζει ζωές»

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Ο Δήμος Ορεστιάδας  σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Παραγωγής Υγείας θα πραγματοποιήσει πρόγραμμα Εκπαίδευσης πολιτών στις Α΄Βοήθειες –ΚΑΡΠΑ από εθελοντές του συγκεκριμένου προγράμματος.

Με κεντρικό σύνθημα «Η γνώση σώζει ζωές» ξεκινά μια μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης του πληθυσμού. Στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση του γενικού πληθυσμού στις Α΄ Βοήθειες αλλά και συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων που μπορεί να αποτελέσουν πυρήνα εκπαίδευσης.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται στο γενικό πληθυσμό, σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, σε γονείς, σε ηλικιωμένους, σε εργαζόμενους του Δήμου (συνεργεία, αθλητικά κέντρα, παιδικούς σταθμούς, κοινωνική πρόνοια), συλλόγους αθλητικούς, φυσιολατρικούς, περιηγητικούς, σωματεία και συλλόγους εργαζομένων, προσκόπους και πολλούς άλλους.

Στο Δήμο Ορεστιάδας το πρόγραμμα Εκπαίδευσης πολιτών στις Α΄ Βοήθειες –ΚΑΡΠΑ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  28/05/2017 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας με ώρα έναρξης 10.30 και στη συνέχεια στην Κεντρική Πλατεία Ορεστιάδας.

 

Πληροφορίες: τηλ. 2552350017

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας