Αρχική » Ο «Ιταλός» Χαραλαμπίδης δεν είναι … «Λιοντάρι» του Σαβίδη…!

Ο «Ιταλός» Χαραλαμπίδης δεν είναι … «Λιοντάρι» του Σαβίδη…!

από statusradio.gr
1 σχόλιο

Οι αθηναϊκές εφημερίδες μπορεί να γράφουν ότι θέλουν για την Θράκη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η αξιοπιστία τους είναι ικανή για … να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα! Υπάρχουν περιπτώσεις που …η πραγματικότητα διαφωνεί ριζικά μαζί τους! Κι αυτό δεν είναι φυσικά άσχημο για την πραγματικότητα αλλά για την ίδια την εφημερίδα και μόνο!

Αυτό ακριβώς συνέβη με την εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» του Σαββατοκύριακου, που συνέδεσε τον Εβρίτη Μιχάλη Χαραλαμπίδη (πρώην ΠΑΣΟΚ, πρώην Περιφερειακή Ενωση, πρώην …γενικώς) με τον Ιβάν Σαβίδη και την υπό σύσταση πολιτική κίνηση με την επωνυμία …«ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ», την οποία κάποιοι χρεώνουν στον επιχειρηματία ως πρώτη απόπειρα εμπλοκής του με την πολιτική!!!

Η δημοσίευση της είδησης, μας ανάγκασε στον STATUS να αναζητήσουμε …την αλήθεια της, και πέσαμε σε τοίχο! Με … τούβλα! Κανονικά! Ο Εβρίτης Μιχάλης Χαραλαμπίδης, (φωτογραφία του οποίου μάλιστα δημοσιεύει η εφημερίδα, για να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία για το ποιόν εννοεί), έχει τόση σχέση με τον Σαβίδη και τα … «Λιοντάρια», όση η Λάουρα Νάργες με την Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ. Πρόκειται για κάποιον Μιχάλη Χαραλαμπίδη που κάποτε υπήρξε Γενικός Γραμματέας του ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη και αποχώρησε μία ωραία πρωία! Με απόλυτη συνωνυμία!

Όσο για τα …«ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ», στα οποία είναι αλήθεια ότι ηγετικό ρόλο θα έχει ο συγκεκριμένος Χαραλαμπίδης, (ο πρώην του Καρατζαφέρη είπαμε), συνδέθηκαν από την εφημερίδα με τον Σαβίδη διότι οι επιτελείς του στο «Μακεδονία Παλλάς», απλώς παραχώρησαν αίθουσα του ξενοδοχείου, ως … «θηριοτροφείο» για τα λιοντάρια, για λίγες ώρες μέχρι να κάνουν την εκδήλωσή τους!

Έτσι για να πάει η καρδιά κάποιων εναπομεινάντων «Ιταλών» στη Θράκη, ξανά στη θέση της.

Αλλά έχει ενδιαφέρον, ότι λίγες αράδες πιο πάνω, η ίδια εφημερίδα …κράζει την «SUN» που …πέθανε τον πρίγκιπα Φίλιππο της Μεγάλης Βρετανίας, πριν την ώρα του! Εδώ κόντεψε να ξεκληρίσει και κάτι παραδοσιακά … «Ιταλικές» οικογένειες στον Έβρο…

Άντε πάλι! Τους σώσαμε τη ζωή… αφού βάλαμε τα πράγματα στη θέση τους! … (Μη χειρότερα).

Διαβάστε όμως και τι ακριβώς έγραψαν τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», στο ένθετό τους “Secret”, το κείμενο των οποίων σας παραθέτουμε!

 

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

Ανώνυμος 09/05/2017 • 13:38 - 13:38

ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Χ ΚΗΠΟΥΡΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΩΝΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ .ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΤΟΣ ΑΞΟΝΑΣ.ΙΣΩΣ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΝΤΟΛΙΟ ΖΑΜΠΟΥΝΙΔΗ ΚΑΙ ΔΕΡΜΕΤΖΟΠΟΥΛΟ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.

Απάντηση

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας