Αρχική » Κορνοφωλιά:  Συνελήφθη 21χρονος Αλβανός για διακίνηση μεταναστών

Κορνοφωλιά:  Συνελήφθη 21χρονος Αλβανός για διακίνηση μεταναστών

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Συνελήφθη χθες (6-5-2017) το πρωί, στο νομό Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 21χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες. Οκτώ (8) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Συρίας, δύο (2) υπήκοοι Παλαιστίνης και δύο (2) υπήκοοι Ιράκ.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 21χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα, δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου (ύψος οικισμού Κορνοφωλιάς), οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και επιχείρησαν να το ελέγξουν. Ο 21χρονος οδηγός του οχήματος αντιλαμβανόμενος την επικείμενη σύλληψη, εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε πεζός σε φυγή, κινούμενος σε παρακείμενους αγρούς, πλην όμως εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν 1 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και 1 κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου Αλεξανδρούπολης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας