Αρχική » ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Συναυλία από τη Χορωδία του Πανεπιστημίου Moody Women’s Chamber Choir

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Συναυλία από τη Χορωδία του Πανεπιστημίου Moody Women’s Chamber Choir

από statusradio.gr
0 σχόλιο

To Μάιο του 2017, η Logos Music, υποδέχεται στην Ελλάδα την Dr. Betty-Ann Lynerd και τη Γυναικεία Χορωδία (Women’s Chamber Choir) του Πανεπιστημίου Moody των Η.Π.Α., για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Η χορωδία αποτελείται από φοιτήτριες του πανεπιστημίου και περιοδεύει κάθε χρόνο.

Πέρα από τις τακτικές περιοδείες εντός Η.Π.Α., η χορωδία έχει ταξιδέψει και σε πολλές ακόμα χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Μεταξύ άλλων σταθμών, έχουν δώσει παραστάσεις στην Αυστρία, στην Ουγγαρία, στην Πολωνία, στην Σλοβακία, στην Τσεχία, στην Ν. Κορέα, στην Ιαπωνία, στη Χαβάη και στην Ιταλία.

H Women’s Chamber Choir έχει ένα πλούσιο ρεπερτόριο καλύπτοντας όλα τα είδη χορωδιακής μουσικής, από παραδοσιακή Ευρωπαϊκή κλασσική και εκκλησιαστική μουσική, μέχρι gospel, spirituals και άλλα πιο σύγχρονα ακούσματα.

Η περιοδεία της χορωδίας στην Ελλάδα, έρχεται να ενισχύσει την καλή συνεργασία του Πανεπιστημίου Taylor με Ελληνικούς φορείς (Δήμους, Οργανισμούς, Πανεπιστήμια και Εκκλησίες), καθώς χορωδίες και ορχήστρες του πανεπιστημίου έχουν επισκεφτεί στο παρελθόν τη χώρα μας, άλλες τέσσερις φορές, με πιο πρόσφατη το 2015.

Η προγραμματισμένη περιοδεία στην Ελλάδα για το 2017 περιλαμβάνει συναυλίες σε Αθήνα, Βόλο, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Δράμα, Αλεξανδρούπολη, Γιαννιτσά, Κέρκυρα, Πάτρα, Μαρκόπουλο και Λαύριο.

Στόχος της περιοδείας της χορωδίας του Πανεπιστημίου Moody, είναι η διαπολιτισμική ανταλλαγή, η παρουσίαση του χορωδιακού μουσικού πλούτου και η γνωριμία με τον ελληνικό πολιτισμό καθώς παράλληλα με τις συναυλίες τους, οι φοιτητές θα επισκεφτούν πολλά από τα κύρια ιστορικά μνημεία της πατρίδας μας.

Το μουσικό τους πρόγραμμα διαρκεί 60 – 70 λεπτά και η είσοδος είναι δωρεάν.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας