Αρχική » 4ο Συνέδριο Εκπαίδευσης και Έρευνας της Ιατρικής του ΔΠΘ

4ο Συνέδριο Εκπαίδευσης και Έρευνας της Ιατρικής του ΔΠΘ

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Για 4η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται από το Τμήμα Ιατρικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, το 4 ο Συνέδριο Εκπαίδευσης και Έρευνας της Ιατρικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 7 Μαΐου 2017 στο ξενοδοχείο Astir Egnatia, στην Αλεξανδρούπολη.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι η ανάπτυξη θεμάτων σχετικών με την εισαγωγή νέων και αποδοτικότερων μεθόδων διδασκαλίας, εκπαίδευσης και έρευνας στην Ιατρική καθώς σήμερα καθίσταται επιτακτική η ανάγκη αναβάθμισης και εξέλιξης του τρόπου εκπαίδευσης και της διαδικασίας της έρευνας, και υποχρεωτική η ανάγκη της εκπαίδευσης των εκπαιδευτών των μελλοντικών γιατρών.

Επίσης σκοπός του Συνεδρίου είναι η εισαγωγή νέων μεθόδων διάγνωσης και θεραπείας και η προώθηση και αναβάθμιση της ποιότητας της έρευνας και της καινοτομίας στην Ιατρική. Θα παρουσιαστούν οι ερευνητικές δυνατότητες, ο σχεδιασμός ανάπτυξης και προτάσεων ερευνητικών πρωτοκόλλων των Κλινικών και Εργαστηρίων και η συμμετοχή και συνεργασία και άλλων Σχολών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης των οποίων τα ενδιαφέροντα και ο Επιστημονικός προσανατολισμός άπτονται της Ιατρικής.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή τους τη Νομική Σχολή, και τα Τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής. Παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου θα λειτουργούν: Έκθεση της λαογραφικής Συλλογής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης καιΈκθεση μικροσκοπικής φωτογραφίας του Εργαστηρίου Ιστολογίας – Εμβρυολογίας.

Πρόγραμμα συνεδρίου

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας