Αρχική » Σημαντικές επιτυχίες του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser Radial

Σημαντικές επιτυχίες του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser Radial

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Επιστροφή με χαμόγελα για τους αθλητές του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης Χατζηκωνσταντίνου Γεώργιο και Γιαννακίδη Πολυχρόνη οι οποίοι πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Laser Radial Ανδρών – Νέων ανδρών – Εφήβων που διεξήχθη από τις 18-22 Απριλίου στην Θεσσαλονίκη από τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης.

Οι αθλητές του ΝΟΑ που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνα κατηγορίας σκαφών Laser Radial σε έναν αγώνα που τις 2 πρώτες ημέρες επικρατούσαν πολύ ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως έως και 35 knots και με την παρουσία στον στίβο αθλητών πολύ υψηλού επιπέδου οι οποίοι έχουν συμμετάσχει και κερδίσει παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα κατάφεραν να διακριθούν και να καταλάβουν ο μέν Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου την 12η θέση στην κατηγορία Νέων Ανδρών (27η γενικής), ο δε Γιαννακιδης Πολυχρόνης την 8η θέση στην κατηγορία Εφήβων (28η γενικής). Σημειώνουμε δε οτι οι αθλητές του ΝΟΑ ξεχώρισαν ως οι πρώτοι από την πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Ο Ναυταθλητικός Ομίλος Αλεξανδρούπολης και το ΔΣ συγχαίρει τους αθλητές και τους εύχεται καλή συνέχεια στα υπόλοιπα πρωταθλήματα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας