Αρχική » Σύλληψη 31χρονου Αλβανού για διακίνηση μεταναστών.

Σύλληψη 31χρονου Αλβανού για διακίνηση μεταναστών.

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Συνελήφθη χθες (31-3-2017) το πρωί, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου,  από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για απόπειρα παράνομης μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, διότι όπως προέκυψε, επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με Ρουμανικές πινακίδες κυκλοφορίας, μετέβη στην περιοχή του Έβρου, προκειμένου να παραλάβει ομάδα μη νόμιμων μεταναστών, με σκοπό να τους προωθήσει, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας.
Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του δράστη, περιλαμβάνει επίσης παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθόσον στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.
Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, 2 κινητά τηλέφωνα και μία ηλεκτρονική συσκευή πλοήγησης.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού Αλεξανδρούπολης.

 

Σύλληψη αλλοδαπού, ο οποίος επιχείρησε να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα με ταυτότητα άλλου ατόμου  

Συνελήφθη χθες (31-3-2017) το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομικής Αλεξανδρούπολης, 34χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, παραβίαση περιορισμών διαμονής και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη Χώρα. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς ένα δελτίο ταυτότητας των ελληνικών αρχών, το οποίο όπως προέκυψε ανήκει σε άλλο άτομο.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επίσης ότι σε βάρος του δράστη υφίσταται το μέτρο της απαγόρευση εξόδου από την Ελλάδα.

Κατασχέθηκε το παραπάνω δελτίο ταυτότητας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας