Αρχική » Η «ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ» μεταξύ των 20 ελληνικών αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων που στηρίζει ο ΟΠΑΠ

Η «ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ» μεταξύ των 20 ελληνικών αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων που στηρίζει ο ΟΠΑΠ

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Πολύ σημαντική διάκριση αποτελεί για την «ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ», η επιλογή της από τον ΟΠΑΠ να βρίσκεται μεταξύ των 20 αναπτυσσόμενων μικρομεσαίων ελληνικών επιχειρήσεων που αποφάσισε να στηρίξει μέσω του προγράμματος εταιρικής ευθύνης «Επιχειρηματική Ανάπτυξη από τον ΟΠΑΠ».

Η παρουσίαση του προγράμματος, το οποίο υλοποιείται χάρη στην στενή συνεργασία με τον οργανισμό «Endeavor Greece» αλλά και των εταιρειών που επιλέχθηκαν να συμμετέχουν, πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Τρίτη 4 Απριλίου 2017.

Ειδικότερα, η καινοτόμα γαλακτοβιομηχανία του Έβρου, μαζί με την θυγατρική της CAMPUS η οποία είναι από τις μεγαλύτερες ελληνικές κτηνοτροφικές εταιρείες, βρίσκεται μεταξύ των είκοσι ελληνικών επιχειρήσεων που αποφασίστηκε από τον ΟΠΑΠ και τον «Endeavor Greece» να ενταχθούν στο συγκεκριμένο project. Έτσι θα λάβουν μεταξύ άλλων εξειδικευμένη και ολοκληρωμένη υποστήριξη, αλλά και πρόσβαση σε ένα δίκτυο περισσότερων από 70 υψηλόβαθμων στελεχών της αγοράς. Όπως τονίστηκε κατά την διάρκεια της παρουσίασης, η υλοποίηση του προγράμματος θα τις βοηθήσει να ξεπεράσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και με την εξέλιξή τους να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας, διευρύνοντας τους επιχειρηματικούς τους ορίζοντες. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως οι επιχειρήσεις θα έχουν πρόσβαση σε κατάρτιση, υπηρεσίες συμβούλων, χρηματοδοτικά εργαλεία, βοήθεια για επέκταση σε νέες αγορές και πολλά ακόμη σημαντικά πλεονεκτήματα για την ανάπτυξη τους.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας