Αρχική » «Ένα βιβλίο, χίλια χαμόγελα», και ανύπαρκτος ακόμη απολογισμός!

«Ένα βιβλίο, χίλια χαμόγελα», και ανύπαρκτος ακόμη απολογισμός!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Ούτε ένα ευρώ δεν αποδόθηκε ακόμη στο Πολυκοινωνικό του Δήμου Αλεξανδρούπολης από την εκδήλωση που διοργανώθηκε στις 8 Απριλίου με σκοπό την πώληση βιβλίων και την ενίσχυση των ταμείων του Κοινωνικού παντοπωλείου και Ιατρείου. Οι εκπρόσωποι των φορέων της Αλεξανδρούπολης, που έθεσαν υπό την αιγίδα τους την εκδήλωση, δήλωσαν στη σημερινή εκπομπή του STATUS 94.2, ότι δεν είναι σε θέση ακόμη να γνωρίζουν τα εισπρακτικά αποτελέσματα της εκδήλωσης παρά το γεγονός ότι μόλις χθες παρέλαβαν από τους διοργανωτές τα παραστατικά που εξέδωσε η σχολή χορού DANCE ART ACADEMY!

«Παραλάβαμε τα παραστατικά αλλά ακόμη δεν κάναμε την πρόσθεση των εισπράξεων» είπε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Αλεξανδρούπολης Κώστας Γκοτσίδης.

«Δεν ξέραμε ότι θα υπάρχουν έσοδα και από χορηγούς, αλλά μόνον από την πώληση των βιβλίων», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς.

«Θα ζητήσω πλήρη ενημέρωση για την εκδήλωση, από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης που ανέλαβε την συγκέντρωση του ποσού. Εμείς θελήσαμε να συμβάλλουμε σε έναν κοινωνικό σκοπό», είπε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης.

«Δεν ανοίξαμε ακόμη το κουτί μέσα στο οποίο οι πολίτες έβαζαν τα χρήματα από την πώληση των βιβλίων» είπε ο Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού Αντώνης Βαμβακερός.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας