Αρχική » ‘’Χελιδονίσματα’’ Στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης

‘’Χελιδονίσματα’’ Στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης

από statusradio.gr
0 σχόλιο

 Ο  Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δέλτα Έβρου,  σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική  Εταιρεία  διοργάνωσε  για ακόμη μια χρονιά  τα ‘’Χελιδονίσματα’’ !

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε προχθές Τετάρτη 5 Απριλίου, στον προαύλιο χώρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης και συμμετείχαν πάνω από 300 μαθητές του σχολείου.

Στους μικρούς μαθητές έγινε αρχικά μια παρουσίαση για τα χελιδόνια, η οποία περιλάμβανε χρήσιμες πληροφορίες για τα είδη τους, το μεταναστευτικό τους ταξίδι, τον τρόπο που φτιάχνουν τη φωλιά τους, καθώς  και τους τρόπους  με  τους οποίους  μπορούμε να τα προστατεύουμε. Στη συνέχεια ο κάθε μαθητής είχε τη δυνατότητα να φτιάξει τη δική του φωλιά από  πηλό η οποία αφού στεγνώσει θα μπορεί να τοποθετηθεί στο σπίτι ή στο σχολείο του, βοηθώντας έτσι τα χελιδόνια  στο  δύσκολο έργο της  κατασκευής της  φωλιάς  τους.

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δέλτα Έβρου θα ήθελε να ευχαριστήσει τη Διευθύντρια και τους Εκπαιδευτικούς του 4ου Δημοτικού Σχολείου και τον Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης  Έβρου  για τη συνεργασία στην υλοποίηση της  εκδήλωσης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας