Αρχική » Σύλληψη 3 ατόμων για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών

Σύλληψη 3 ατόμων για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 56,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

 Συνελήφθησαν χθες (24-3-2017), στους νομούς Έβρου και Ξάνθης, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ξάνθης, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 34, 31 (άντρες) και 30 (γυναίκα), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν τον 34χρονο και την 30χρονη, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία τους, εντόπισαν τέσσερις (4) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 50,7 γραμμάριων και μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το βράδυ, στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Πόρτο Λάγους, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, ο 31χρονος, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και προ επικείμενου ελέγχου απέρριψε στο έδαφος μία (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 6 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν συνολικά 56,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 4 κινητά τηλέφωνα.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενεργούν το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης και το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας