Αρχική » «Radio days» στον STATUS RADIO 94.2 με την Στέλλα, την Λίτσα, τον Παντελή και λίγο Σταύρο!

«Radio days» στον STATUS RADIO 94.2 με την Στέλλα, την Λίτσα, τον Παντελή και λίγο Σταύρο!

από statusradio.gr
1 σχόλιο

Μια εκπομπή από εκείνες που …«κρατάνε στιγμές» από το έτσι κι αλλιώς συναρπαστικό ταξίδι της ζωής, επιμελήθηκε χθες η Στέλλα Καραμήτρου στο απογευματινό πρόγραμμα του STATUS RADIO 94.2. Συμμετείχαν όλοι σχεδόν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Σταθμού που αφιέρωσαν τις εμπειρίες τους από την ενασχόλησή τους με το Ραδιόφωνο στην Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου, που γιορτάστηκε προχθές. Λίτσα Αμανατίδου, Στέλλα Καραμήτρου, Παντελής Αμπουκέλης, Σταύρος Αποστολίδης αλλά και πολλοί από τους ακροατές του STATUS μίλησαν για ένα ραδιόφωνο που είναι η παρέα και η αγκαλιά όλων εκείνων που συναντιούνται κάθε φορά σε … «συναρπαστικά αληθινά» ραδιοφωνικά ραντεβού!

Μίλησαν και για τον πολιτισμό, όπως άλλωστε τον υπηρετεί η «Πολιτιστική Αντιπτέριση» της Στέλλας Καραμήτρου, κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 20:00 από τον STATUS! Πολιτισμό, όπως τον εκφράζει η ενέργεια ενός ιππέα, που φορτώνεται ο ίδιος την σέλα του πληγωμένου ζώου του κι ένας καλλιτέχνης που καταστρέφει δυο μηνών δουλειά, γιατί βρήκε ένα ψεγάδι στο έργο του! Μια σύγχρονη και ευρεία αντίληψη για τον πολιτισμό που πρέπει να ενισχύσουμε στον τόπο μας. Γιατί μόνον έτσι θα δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την βελτίωση της καθημερινότητάς μας και του βιοτικού μας επιπέδου.

Για όλα αυτά μίλησαν λοιπόν χθες όλοι μαζί, οι συντελεστές του STATUS 94.2, σε μια προσπάθεια να πείσουν ότι όλα αυτά είναι το ραδιόφωνο! Που ονειρεύεται την πρώτη ή την πολλοστή Ιθάκη του και ξεκινά τον πηγαιμό του, γνωρίζοντας καλά ότι στην επιδίωξη του αυτή, αξίζει ΚΑΙ η πορεία ΚΑΙ το αποτέλεσμα…!

Ακούστε ένα απόσπασμα από την εκπομπή στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

ΤΑΣΟΣ 19/02/2017 • 19:11 - 19:11

Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΧΛΜ

Απάντηση

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας