Αρχική » ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ Η ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ Η ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μ.Δοξιπάρας «Ο ΑΗΤΟΣ» διοργανώνει συναυλία Φιλανθρωπικού Σκοπού με την Πέγκυ Ζήνα, τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 και ώρα 9:00 μ.μ. στο κλειστό στάδιο της Ορεστιάδας «ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ».

Η καλλιτέχνης παραθέτει τη συναυλία αφιλοκερδώς και τα έσοδα αυτής, θα παραχωρηθούν στη Δομή του Κ.Δ.Α.Π.μεΑ. («Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Δήμου Ορεστιάδας»), για την αγορά ειδικού μεταφορικού μέσου για τα άτομα με αναπηρία.

Η συναυλία πραγματοποιείται με την Υποστήριξη της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. – «Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου».

Τιμή εισιτηρίου: Ενηλίκων-12€ και Παιδικό (8-12 ετών)-8€.
  • Η προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται στα βιβλιοπωλεία «Χαραλαμπίδης» και «Εμμανουηλίδου» στην πόλη της Ορεστιάδας.
  • Για την Αλεξανδρούπολη, υπεύθυνος προπώλησης εισιτηρίων είναι ο Κελεμίδης Δημήτρης, Πρόεδρος της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. (τηλ. επικοινωνίας: 6945849355).
Το Ιστορικό της συναυλίας_
Το κύριο πρόβλημα από την αρχή της λειτουργίας του Κ.Δ.Α.Π.μεΑ. εντοπίζεται στη μετακίνηση των ωφελούμενων, αφού δεν υπάρχει μεταφορικό μέσο. Μέχρι αυτή τη στιγμή η μεταφορά των εγγεγραμμένων παιδιών πραγματοποιείται από λεωφορεία ειδικά μισθωμένα για τους μαθητές των ειδικών σχολείων-εκπαιδευτηρίων που ανήκουν στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση από το ΚΤΕΛ Ν. Έβρου και εξυπηρετούν χαριστικά τα παιδιά της δομής.
Έτσι, λοιπόν, κάθε χρόνο δημιουργείται πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία του κέντρου, αφού το προσωπικό αναγκάζεται να προσαρμόσει το πρόγραμμά του, σύμφωνα με το εκάστοτε πρόγραμμα των δρομολογίων του ΚΤΕΛ. Απώτερο αποτέλεσμα αυτού είναι να δυσχεραίνεται η μεταφορά των ωφελούμενων του Κ.Δ.Α.Π.μεΑ., κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες που τα ειδικά σχολεία- εκπαιδευτήρια παραμένουν κλειστά. Επίσης, τα παιδιά του Κέντρου αποκλείονται ακόμη και από επισκέψεις, εκδρομές, περιπάτους εντός πόλεως καθώς η μετακίνηση τους με τα πόδια είναι δύσκολη, αφού τα περισσότερα από αυτά αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα ή βρίσκονται σε αναπηρικά αμαξίδια.
Το Κέντρο με σκοπό την απόκτηση δικού του μεταφορικού μέσου πολλών θέσεων, με ειδικές προδιαγραφές και για αναπηρικά αμαξίδια, αποφασίσαμε να προβούμε σε εθελοντικές δράσεις. Έτσι με την αμέριστη βοήθεια της κας Γκαΐδατζή Aναστασίας Δημοτικής Συμβούλου Ορεστιάδας και πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μ.Δοξιπάρας “Ο ΑΗΤΟΣ” για τη διεξαγωγή συναυλίας με σκοπό την επίτευξη του ιερού σκοπού μας, η πρόταση μας έγινε αποδεκτή από την κα ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας