Αρχική » Στυλιανίδης: Το επόμενο βήμα της Θράκης είναι η ενίσχυση του δημογραφικού

Στυλιανίδης: Το επόμενο βήμα της Θράκης είναι η ενίσχυση του δημογραφικού

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Μέτρα για την ενίσχυση του δημογραφικού στη Θράκη προτείνει ως προτεραιότητα ο πρώην Υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, που σήμερα παρουσιάζει στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης, το βιβλίο του με τίτλο «Θράκη: Το επόμενο βήμα».

Το βιβλίο του επισκέπτη καθηγητή Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου της Κύπρου, πρ. Υπουργού και τ. βουλευτή Ροδόπης, Δρ. Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη θα παρουσιαστεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελου Λαμπάκη, σήμερα 9 Δεκεμβρίου στις 19.00, στο Πνευματικό Κέντρο Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως (δίπλα στον Μητροπολιτικό ναό του Αγ. Νικολάου Αλεξανδρούπολης). Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως & Τραϊανουπόλεως, κ. Άνθιμος, ενώ για το βιβλίο παρεμβαίνει ο βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός ΕΛ.ΑΣ., Αναστάσιος Δημοσχάκης και τέλος για τη Θράκη θα μιλήσει ο συγγραφέας, Ευριπίδηςn Στ. Στυλιανίδης.

Ο πρώην Υπουργός αναφέρθηκε σήμερα στον STATUS 94.2, και στην τουρκική προκλητικότητα, δηλώνοντας ανήσυχος αλλά προετοιμασμένος. Επισήμανε ωστόσο ότι η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Θράκη, έδωσε μεν ένα μήνυμα στη γειτονική χώρα όμως οι εξαγγελίες του για δωρεάν τηλεοπτικό δορυφορικό εξοπλισμό, δεν συνέβαλαν αποφασιστικά στην αναπτυξιακή θωράκιση της περιοχής, που θα ήταν μια ηχηρή απάντηση στις τουρκικές αμφισβητήσεις της Συνθήκης της Λωζάνης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας