Αρχική » «Κούκλα» ο πλατανότοπος Μαΐστρου! Ετοιμάζεται και ΚΟΙΝΣΕΠ για λειτουργία αναψυκτηρίου!

«Κούκλα» ο πλατανότοπος Μαΐστρου! Ετοιμάζεται και ΚΟΙΝΣΕΠ για λειτουργία αναψυκτηρίου!

από statusradio.gr
3 σχόλια

Την σύσταση εταιρείας ΚΟΙΝΣΕΠ για την λειτουργία αναψυκτηρίου στον Πλατανότοπο του Μαΐστρου, ετοιμάζουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος του οικισμού και το Δημοτικό διαμέρισμα Μαΐστρου. Μάλιστα αύριο διοργανώνουν σχετική ημερίδα με θέμα την κοινωνική επιχειρηματικότητα. Στο μεταξύ ο Πρόεδρος του Δημοτικού διαμερίσματος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ναιτίδης, εξηγούσε σήμερα στον Σταύρο Αποστολίδη τις παρεμβάσεις που ήδη ολοκληρώθηκαν στον πλατανότοπο, με πρωτοβουλίες κυρίως των κατοίκων, που κατέληξαν στην ολοκλήρωση του περιπατητικού διαδρόμου άθλησης και αναψυχής, μήκους 420 μέτρων, δημιουργώντας μια γραφική διαδρομή υπό σκιάν ανάμεσα στα πλατάνια.

Διαβάστε επίσης

3 σχόλια

Παπαδόπουλος Βαγγέλης 23/09/2016 • 16:32 - 16:32

Ανώνυμος με ετικέτα κ. Αποστολίδη.. Δέστε στο προφίλ του κ. Ναϊτίδη την ανάδημοσίευση που έκανε και θα καταλάβετε, τα ίδια γράφει το φρούτο. Τον λέω Κύριο γιατί είναι κύριος με κ κεφάλαιο και όχι σαν κάτι άλλα ανθρωπάκια που φεσωνουν και τα κυνηγά όλοι η Αλεξανδρούπολη

Απάντηση
Σταύρος Αποστολίδης 23/09/2016 • 13:19 - 13:19

Έχετε δίκιο! Μας διέφυγε αλλά το διορθώσαμε μετά από την επισήμανσή σας! Όσο για την ΝΤΡΟΠΗ που πρέπει μα μιώθουμε, μακάρι όλοι μας να είχαμε μόνο τετοιους λόγους για να ντρεπόμαστε. Βλέπω όμως ότι εσείς ντρέπεστε να πείτε το όνομά σας! ΚΡΙΜΑ! Και όχι ΝΤΡΟΠΗ για εσάς λοιπόν!

Απάντηση
Ανώνυμος 22/09/2016 • 16:18 - 16:18

Πολύ ωραία η προσπάθεια αλλά να μην γνωρίζεται τον Καλλικράτη και το ότι η Μαίστρος ανήκει στην Δημοτική Κοινότητα Αλεξανδρούπολης? Ντροπή κύριε Αποστολίδη.Εκτός αν ξέρετε κάτι που δεν το ξέρουμε εμείς!!

Απάντηση

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας