Αρχική » Αν και αθωώθηκε ο υπάλληλος, ο Διοικητής του νοσοκομείου τον … ξαναπαραπέμπει !

Αν και αθωώθηκε ο υπάλληλος, ο Διοικητής του νοσοκομείου τον … ξαναπαραπέμπει !

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Τον Διοικητή του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης καταγγέλλει το Σωματείο των εργαζομένων, γιατί μετά από 5 χρόνια παραπέμπει σε δευτεροβάθμια πειθαρχική επιτροπή, έναν διοικητικό υπάλληλο επειδή καθυστέρησε να στείλει τις καταστάσεις με τις οικονομικές διεκδικήσεις του νοσοκομείου από τα ασφαλιστικά ταμεία. Ο υπάλληλος αθωώθηκε και απαλλάχθηκε ήδη δύο φορές από τα αρμόδια διοικητικά όργανα αλλά και την δικαιοσύνη, ωστόσο ο Διοικητής μετά από 5 χρόνια αποφάσισε να επανακινήσει το θέμα, διότι θεωρεί ότι η οικονομική ζημιά που υπέστη το ίδρυμα από την αμέλεια του υπαλλήλου, ήταν εξαιρετικά σημαντική. Ο Πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων Χριστόδουλος Μεντίζης, μιλά για μεροληπτική και ανέντιμη στάση του Διοικητή, που «αντί να ασχοληθεί με τα οξυμένα και άλυτα προβλήματα του νοσοκομείου, διασπείρει τον φόβο και την τρομοκρατία στους εργαζόμενους».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καταγγέλλουμε την μεροληπτική στάση του Διοικητή κ.Αδαμίδη ο οποίος αδικαιολόγητα και ανέντιμα για δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα στρέφεται κατά  εργαζόμενου του Νοσοκομείου και συγκεκριμένα αυτή τη φορά κατά του διοικητικού υπαλλήλου Κ.Π.

 Παραπέμπει σε δευτεροβάθμια πειθαρχική επιτροπή τον συνάδελφο ο οποίος έχει αθωωθεί και  απαλλαχθεί σε ποινικό  δικαστήριο καθώς και στην πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της 4η ΥΠΕ. 

Ο κ. Διοικητής ζητώντας να συνεχιστεί η πειθαρχική δίωξη του υπαλλήλου για αμέλεια ή ατελή εκπλήρωση του υπηρεσιακού καθήκοντος δεν κάνει τίποτα άλλο από το να διασπείρει τον φόβο και την τρομοκρατία στους εργαζόμενους παρακάμπτοντας αποφάσεις δικαστηρίων ενώ ταυτόχρονα τα οξυμένα προβλήματα του Νοσοκομείου μας παραμένουν άλυτα.

Αν ο στόχος του κ. Διοικητή περιορίζεται στην εκδίωξη και στην τιμωρία των εργαζομένων και όχι στη συντονισμένη προσπάθεια επίλυσης των σοβαρών προβλημάτων που απασχολούν το Νοσοκομείο μας θα βρει τους εργαζόμενους ενωμένους και δυνατούς απέναντι σ αυτή την λογική που μας παραπέμπει δυστυχώς σε άλλες εποχές.

 ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ Σ.Υ.Κ.Ν.Ε

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας