Αρχική » Ο στιχουργός Λευτέρης Χαψιάδης επί της «ουσίας» των τραγουδιών του στον STATUS

Ο στιχουργός Λευτέρης Χαψιάδης επί της «ουσίας» των τραγουδιών του στον STATUS

από statusradio.gr
1 σχόλιο

Λένε πώς ορισμένα τραγούδια είναι βγαλμένα από τη ζωή και αυτό είναι σίγουρο πως έχει επιτύχει ο στιχουργός και συγγραφέας Λευτέρης Χαψιάδης στα περίπου 650 μελωποιημένα τραγούδια που έχει γράψει. Ο μεγάλος αυτός στιχουργός φιλοξενήθηκε χθες από τις 18:00 μέχρι τις 20:00 στην εκπομπή της Λίτσας Αμανατίδου στον STATUS RADIO 94.2 και μέσα από τα τραγούδια του ξύπνησε μνήμες, ζωντάνεψε συναισθήματα, δημιούργησε συγκινήσεις και γενικά μίλησε μέσω των τραγουδιών του για τα τραγούδια του. Αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με τον Στέλιο Καζαντζίδη, τον Βασίλη Τσιτσάνη και πολλούς άλλους, μίλησε για τις στιγμές απογοήτευσης που έχει γευτεί αλλά και για όλα εκείνα που τον κάνουν να χαμογελά, σχολίασε τα σημερινά δεδομένα της μουσικής βιομηχανίας και αποκάλυψε μυστικά των τραγουδιών του και απόκρυφες λεπτομέρειες που δεν γνωρίζαμε. Ήταν πραγματικά μια μουσική εκπομπή γεμάτη ιστορία, και δε θα μπορούσε να ήταν αλλιώς γιατί τραγούδια με τέτοιο υπόβαθρο μόνο ιστορία μπορούν να αφήσουν.

DSC01431

Ακούστε ένα πολύ μικρό απόσπασμα απ’ όσα ειπώθηκαν χθες και για όσους δεν συντονιστήκατε σωστά χθες, η εκπομπή αφιέρωμα στον Λευτέρη Χαψιάδη θα μεταδοθεί σε επανάληψη την ερχόμενη Τρίτη 18:00-20:00.

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

Ανώνυμος 29/05/2016 • 00:41 - 00:41

Λευτερη λες αληθειες οπως γραφεις και τους στιχους σου και αυτη ειναι η ουσια της ζωης που γινεται τραγουδι και περνει διασταση στις ψυχες των ανθρωπων σε ευχαριστω που μου εκανες την τιμη να ειμαι φιλαρακι σου

Απάντηση

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας