Αρχική » Μοναδικός μειοδότης η SAOS για το Λαύριο, αλλά … καθυστερεί η επιθεώρηση για το ΣΑΟΝΗΣΟΣ

Μοναδικός μειοδότης η SAOS για το Λαύριο, αλλά … καθυστερεί η επιθεώρηση για το ΣΑΟΝΗΣΟΣ

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Μοναδική ναυτιλιακή εταιρεία που κατέθεσε το ενδιαφέρον της για την γραμμή «Λαύριο – Λήμνος – Σαμοθράκη – Αλεξανδρούπολη», ήταν η SAOS FERRIES γεγονός που σημαίνει ότι η γραμμή κατά πάσα βεβαιότητα θα κατοχυρωθεί στην εταιρεία.

Ωστόσο το κουδούνι του κινδύνου χτυπά ο πλοιοκτήτης Φώτης Μανούσης που ανησυχεί ότι το δεύτερο πλοίο της εταιρείας που θα υποκαθιστά το ΣΑΟΣ 2 όταν εκτελεί το δρομολόγιο για το Λαύριο δεν θα προλάβει να επιθεωρηθεί από τους αρμόδιους φορείς, ώστε από τις 10 Ιουνίου να μπορεί να εκτελεί τα δρομολόγια προς την Σαμοθράκη τις ημέρες που το ΣΑΟΣ 2 θα βρίσκεται στο Λαύριο.

Το ΣΑΟΝΗΣΟΣ ολοκλήρωσε τις εργασίες ελαφρών μετασκευών που απαιτούνταν, εντός του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης, με την άδεια του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, παρά το γεγονός ότι η τυπική διαδικασία δεν αναγνωρίζει δικαίωμα εκτέλεσης τέτοιων εργασιών, αφού το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης δεν διαθέτει ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη. Προκειμένου να ξεπεραστούν και νέες καθυστερήσεις, ο κ. Μανούσης ζητά την συμβολή του πολιτικού προσωπικού του νομού, ώστε να επιτραπεί η επιθεώρηση εντός του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας