Αρχική » Ο Λαμπάκης ευχαριστεί τους Δημάρχους της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που δεν δέχονται ούτε 1 πρόσφυγα στη Θράκη

Ο Λαμπάκης ευχαριστεί τους Δημάρχους της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που δεν δέχονται ούτε 1 πρόσφυγα στη Θράκη

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Την απαίτηση να κηρυχθεί όλη η χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα μεταφέρει σήμερα στον υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή ο πρόεδρος της ΠΕΔ ΑΜΘ και δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης. Στην έκτακτη συνεδρίαση της ΠΕΔ που έγινε χθες στην Καβάλα, με μοναδικό θέμα το προσφυγικό, οι δήμαρχοι και τα μέλη του ΔΣ της ΠΕΔ διαπίστωσαν την παντελή απουσία του κράτους στην αντιμετώπιση του θέματος.

Ο πρόεδρος της ΠΕΔ σημείωσε πως η χώρα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ώστε να μπορέσει να αποσπάσει κονδύλια και να επιτάξει ακίνητα, δύο στοιχεία απαραίτητα για τις ανάγκες των προσφύγων. Επίσης, ο κ. Λαμπάκης είπε ότι χρειάζεται άμεσα να επέμβει ο στρατός, ώστε να χρησιμοποιηθούν οι δομές του.
«Ευχαριστώ όλους τους δημάρχους που δεν είναι από τη Θράκη που όλοι με ένα στόμα και μια ψυχή ενωμένοι απέναντι στο εθνικό θέμα είπαν όχι στην εγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών στη Θράκη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λαμπάκης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας