Αρχική » Η … «υποδοχή» των Βουλευτών από τους αγρότες στο αεροδρόμιο

Η … «υποδοχή» των Βουλευτών από τους αγρότες στο αεροδρόμιο

από statusradio.gr
2 σχόλια

Δεν είμαστε «τραμπούκοι» φωνάζει σε όλους τους τόνους ο Πρόεδρος των αγροτών του Σουφλίου Σάκης Μαλτεπιώτης, που συμμετείχε το Σάββατο στη σύσκεψη που προκάλεσαν οι αγρότες στο αεροδρόμιο με τους δύο Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο Νατάσα Γκαρά και Δημήτρη Ρίζο. Τα επεισόδια που έγιναν στην έξοδο του αεροδρομίου, συνέβησαν μετά τη σύσκεψη με την πενταμελή επιτροπή των αγροτών διευκρίνισε ο κ. Μαλτεπιώτης, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν «τραμπουκισμοί», όπως κατά την άποψή του λανθασμένα μεταδόθηκε. Στη σύσκεψη οι αγρότες απέσπασαν την δέσμευση των δύο Βουλευτών ότι ΔΕΝ θα ψηφίσουν το ασφαλιστικό στη Βουλή, αν δεν πληρωθεί η «συνδεδεμένη ενίσχυση», το σύνολο των αποζημιώσεων για τις πλημμύρες του 2015 και δεν παραμείνει αυτόνομο ταμείο ο ΟΓΑ. Στη συνέχεια όμως της πρωινής εκπομπής του STATUS 94.2 ο Βουλευτής Δημήτρης Ρίζος αρνήθηκε να αναλάβει δημοσίως την ίδια δέσμευση με τον ίδιο ρητό τρόπο.

https://www.youtube.com/watch?v=F56x7BwbBKA

Διαβάστε επίσης

2 σχόλια

katrina 15/02/2016 • 23:51 - 23:51

ti nomizete oti ha glitosete apo ton lao ha figete nyxta…………..lamogia…..esxos ntropisas……mesa stin boyli oloi……………………………………………

Απάντηση
katrina 15/02/2016 • 23:50 - 23:50

ti nomizete oti ha glitosete apo ton lao ha figete nyxta…………..lamogia…..esxos ntropisas……ti paradigmata dinete sta paidia sas ………..ftoysas …………ntropi esxos emeis den ha kanoyme piso………..oloi politiki oloi boyleytes jemata jemata heloyme ton basilia mas piso….

Απάντηση

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας