Αρχική » Πέτρες, αυγά, καφέδες και … «ευχές» για τον Αποστόλου στην Κομοτηνή

Πέτρες, αυγά, καφέδες και … «ευχές» για τον Αποστόλου στην Κομοτηνή

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Με πέτρες, αυγά και καφέδες, υποδέχθηκαν στην Κομοτηνή οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Θράκης τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου. Πάνω από 2.000 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο της Αντιπεριφέρειας Ροδόπης, όπου ο κ. Αποστόλου είχε πρόθεση να συζητήσει με τους εκπροσώπους των αγροτών τις μεταρρυθμίσεις που ετοιμάζει αναφορικά με τους αγροτικούς συνεταιρισμούς. Ο Υπουργός έμεινε εγκλωβισμένος στην Αντιπεριφέρεια από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ με τους διαμαρτυρόμενους αγρότες έξω από το κτίριο να απαιτούν την απόσυρση της πρότασης της Κυβέρνησης για το ασφαλιστικό.

Ο Δήμος Μπακιρτζάκης από το ΡΑΔΙΟ ΧΡΟΝΟΣ της Κομοτηνής που παρακολούθησε από κοντά όλες τις εξελίξεις, ανέλυσε όλα τα γεγονότα, επικεντρώνοντας στην έντονη μαχητικότητα κυρίως των αγροτών από  τις Φέρες του Έβρου.

Από την χθεσινή κινητοποίηση στην Κομοτηνή, απουσίαζαν οι αγρότες της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Έβρου. Ο Πρόεδρος Γιάννης Μαργαριτίδης, είπε στον STATUS, ότι η διαμαρτυρία δεν είχε κανένα νόημα, όπως και η διαπραγμάτευση με τον κ. Αποστόλου, αφού μόλις λίγες μέρες πριν, το θέμα είχε εξαντληθεί στη συνάντηση που είχαν μαζί του στην Αθήνα. Τέλος κάλεσε όλους τους αγρότες στα μπλόκα που οργανώθηκαν για σήμερα στον Έβρο, στη γέφυρα των Καστανεών, στο κόμβο του Σουφλίου και στο αεροδρόμιο.

Από τους 545.000 αποκλειστικά απασχολούμενους ως αγρότες, μόνον οι 45.000 πλήττονται σοβαρά από το ασφαλιστικό, υποστηρίζει ο Βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καΐσας. Δήλωσε βαθιά γνώστης του αγροτικού ζητήματος αφού όπως είπε, «μέχρι τα 18 του, βοσκούσε στο Ελληνοχώρι αγελάδες και πρόβατα»!

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας