Αρχική » «Θάμαξε» ο Τσιρώνης με το έργο Φαλέκα στην Αλεξανδρούπολη

«Θάμαξε» ο Τσιρώνης με το έργο Φαλέκα στην Αλεξανδρούπολη

από statusradio.gr
0 σχόλιο

… Μονάδα πέλετ, πράσινη αγροτική κοινότητα στο Δωρικό, τηλεθέρμανση Ανθείας και Αριστήνου με γεωθερμία … είναι η πολιτική που προσπαθούμε να υλοποιήσουμε σε όλη την Ελλάδα και με χαρά διαπιστώνουμε ότι εσείς τα έχετε ήδη προχωρήσει …!!!

Αυτά περίπου είπε ο «πράσινος» Υπουργός Περιβάλλοντος του κ. Τσίπρα, Γιάννης Τσιρώνης, στην πρόσφατη επίσκεψή του στον Έβρο, παρουσία του Δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη και τον Αντιδήμαρχο Τραιανούπολης  και Ενέργειας Γιάννη Φαλέκα να χαμογελά ικανοποιημένος, παρακολουθώντας από τα … μετόπισθεν! Μπορεί να έφυγε «προβληματισμένος» για τον ζεόλιθο, «προβληματισμένος» για τις πλημμύρες του Έβρου και άλλο τόσο «προβληματισμένος» για τα απορρίμματα που τα κάνουμε … «ταξίδια» μέχρι να βρούμε τον προορισμό τους, … αλλά για τα ενεργειακά του Φαλέκα … έφυγε κατενθουσιασμένος και «απροβλημάτιστος». Πάλι καλά!

Ο κ. Τσιρώνης, ήρθε είδε και απήλθε. Δεν άφησε πίσω του, φεύγοντας από τον Έβρο … τίποτε! Ούτε μια εξαγγελία, ούτε έστω μια … πολιτική υπόσχεση, απ’ αυτές που μας χόρτασαν οι προηγούμενοι, (όχι τίποτε άλλο) για να έχουμε μετά να γκρινιάζουμε πάλι.

Εκτός κι αν ισχύει και για την περίπτωσή του αυτό που τόσο πετυχημένα είπε το περασμένο Σαββατοκύριακο η Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο στο MEGA. «Οι αριστεροί, θέλουν να φτιαχτεί ο κόσμος. Όχι … να τον φτιάξουν»!

 

Ο Αρμενιστής

 

Πηγή: Από την στήλη του ithraki.com/Στραβός γιαλός 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας