Αρχική » Έχασαν όσο δίκιο είχαν οι αγρότες στις Φέρες, λέει ο Δ. Ρίζος

Έχασαν όσο δίκιο είχαν οι αγρότες στις Φέρες, λέει ο Δ. Ρίζος

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Κάθετα αντίθετος με τον τρόπο της διαμαρτυρίας των κτηνοτρόφων στην έναρξη του 10ου Παγκοσμίου Συνεδρίου των Θρακών στις Φέρες τοποθετήθηκε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο Δημήτρης Ρίζος. «Οι κτηνοτρόφοι με τους τραμπουκισμούς έχασαν το όποιο δίκιο είχαν» είπε ο κ. Ρίζος και απέφυγε να απαντήσει αν ο κ. Σγουρίδης ήταν πετυχημένος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης. Ο κ. Ρίζος συνυπογράφει μάλιστα με τους άλλους δύο Εβρίτες Βουλευτές κοινό κείμενο, που χαρακτηρίζουν «σκηνοθετημένα» τα επεισόδια στις Φέρες.

 

Διαβάστε το δελτίο τύπου:

Οι βουλευτές Ν. Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλουν τα σκηνοθετημένα επεισόδια που έγιναν στη διάρκεια της τελετής έναρξης των εργασιών του 10ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Θρακών στις Φέρες την Παρασκευή 11-12-2015.

Καμιά δύναμη δεν θα μας αποτρέψει να πιστεύουμε στο διάλογο, την πολιτική αντιπαράθεση και την δημοκρατική έκφραση ενστάσεων, αντιθέσεων, προτάσεων αντιμετώπισης και επίλυσης κοινωνικών προβλημάτων της περιοχής μας και όχι μόνο.

Κατανοούμε απόλυτα και γνωρίζουμε τα προβλήματα του αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου. Είμαστε πάντα στην διάθεση των αγροτών και των κτηνοτρόφων να συζητήσουμε για τα προβλήματα και να δεχθούμε τις προτάσεις τους. Επιθυμούμε και εμείς όπως και οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι να επιλυθούν χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο. Προβλήματα και καταστάσεις που δεν δημιουργήσαμε εμείς αλλά κυβερνητικές επιλογές των προηγούμενων χρόνων. Εργαζόμαστε συνεχώς και επίπονα για να βρεθούν λύσεις και να βελτιωθούν καταστάσεις, παράλληλα με την υγιή ανασυγκρότηση και στήριξη της παραγωγής και του πρωτογενούς τομέα στο νομό μας, αξιοποιώντας τις μεγάλες δυνατότητες που υπάρχουν. Ζητούμε από όλους τους φορείς να συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή.

Οι κραυγές αποκλεισμού εκλεγμένων αντιπροσώπων του Ν. Έβρου ή Υπουργών από παγκόσμιας ακτινοβολίας διαδικασίες ζωτικής σημασίας για την περιοχή μας, οδηγούν σε άλλες εποχές αντιδημοκρατικές και αντιλαϊκές που δεν έχουν θέση στους καιρούς μας.

Ταυτόχρονα πρέπει να επισημάνουμε την αδυναμία της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου να αποτρέψει τέτοια γεγονότα και να προστατεύσει θεσμούς και διαδικασίες.

Η επίδοση ψηφισμάτων και η έκφραση γνώμης των συμπολιτών μας πρέπει να γίνονται πάντα σεβαστές, όχι όμως οι τραμπουκισμοί και οι ανεξέλεγκτες συμπεριφορές.

 

Οι Βουλευτές

Ρίζος Δημήτρης

Γκαρά Νατάσα

Καϊσας Γιώργος

 

Πηγή φωτογραφίας: e-evros.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας