Ξάνθη: Εμπλοκή με την επαναλειτουργία της αστυνομικής σχολή

55691
0
Share:
Εμπλοκή φαίνεται πως έχει παρουσιαστεί στην διαδικασία επαναλειτουργίας της Αστυνομικής Σχολής στην Ξάνθη, λόγω έλλειψης των απαραίτητων κονδυλίων για την διαμόρφωση των κτιριακών εγκαταστάσεων που θα φιλοξενήσουν τους σπουδαστές.
Όπως είναι γνωστό, ήδη εδώ και αρκετές εβδομάδες έχει ανακοινωθεί επισήμως πως η Αστυνομική Σχολή Ξάνθης, που έχει μετατραπεί σε Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών, θα λειτουργήσει ξανά και θα δεχθεί ήδη από φέτος σπουδαστές. 
Ωστόσο, για την υποδοχή των σπουδαστών απαιτείται η διαμόρφωση των κτιριακών εγκαταστάσεων, ώστε να καταστούν κατάλληλες για την φιλοξενία και την εκπαίδευση των δόκιμων αστυφυλάκων.
Εργασίες που μέχρι στιγμής ωστόσο, και παρά το γεγονός πως οι μέρες περνούν, δεν έχουν υλοποιηθεί μιας και δεν υπάρχουν τα απαραίτητα κονδύλια για να προχωρήσουν οι εργασίες.
Η εξέλιξη αυτή σίγουρα προβληματίζει σχετικά με το εάν τελικά θα υλοποιηθεί η εξαγγελία περί, έστω, μερικής επαναλειτουργίας της Αστυνομικής Σχολής στην Ξάνθη αλλά και υπό ποιες συνθήκες για τους σπουδαστές.
Πηγή: thrakitoday.com
Share: