Αρχική » Το απόλυτο μπάχαλο! Ζητάνε πίσω το ένα από τα δύο ασθενοφόρα της Σαμοθράκης

Το απόλυτο μπάχαλο! Ζητάνε πίσω το ένα από τα δύο ασθενοφόρα της Σαμοθράκης

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Μετά από τις χαρές και τα πανηγύρια που πρωτότυπα προέκυψαν για τη Σαμοθράκη, ύστερα από την παραλαβή όχι μόνο ενός, αλλά δυο ολοκαίνουργιων ασθενοφόρων, η ΥΠΕ Μακεδονίας-Θράκης, ζητά με προφορική οδηγία να επιστραφεί το ένα από τα δυο πίσω!!! Χρειάζεται τους είπαν για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ Θράκης! Βέβαια οι Σαμοθρακίτες είναι μαθημένοι σε τέτοια, αφού προ δεκαετίας δεν πρόλαβαν να χαρούν όταν η έλευση του Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στο νησί συνοδευόταν από ένα καινούργιο ασθενοφόρο. Μια εβδομάδα μετά την αναχώρηση του τότε Πρωθυπουργού από το νησί, οι «αθεόφοβοι» της αντίστοιχης υγειονομικής διοίκησης, το ζητούσε πίσω (!!!) ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων στο νησί.

Τώρα η ιστορία επαναλαμβάνεται με τραγική ειρωνεία προς τους Σαμοθρακίτες. Για πρώτη φορά το νησί απέκτησε δυο καινούργια ασθενοφόρα ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες του απροβλημάτιστα (μάλιστα το ένα είναι 4×4). Ήταν άλλωστε συνηθισμένο φαινόμενο να μένει το Κέντρο Υγείας από ασθενοφόρο, όταν το ένα και μοναδικό αντιμετώπιζε τεχνικά προβλήματα. Την καλοκαιρινή περίοδο επίσης, τα περιστατικά είναι τόσα πολλά που το ένα και μοναδικό αυτοκίνητο δεν είναι αρκετό για να ανταποκριθεί στις κλήσεις ζωής και θανάτου.

Άλλωστε η μέριμνα της πολιτείας, πρέπει να είναι τέτοια ώστε οι απομακρυσμένες περιοχές να είναι πλήρως εξοπλισμένες για να ανταποκρίνονται σε δύσκολες περιστάσεις. Αυτό δεν το αναγνωρίζουν ως ανάγκη οι διευθύνοντες;

Τα δυο ασθενοφόρα είναι ή δεν είναι χρεωμένα στο νησί, μετά από πολλούς κόπους και συνεχείς διαμαρτυρίες;

Ποιος ιθύνων νους σκέφτηκε πάλι να αποψιλώσει τη Σαμοθράκη, συμπεριφερόμενος στους Σαμοθρακίτες ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας;

Αναμένουμε την άμεση ΑΡΣΗ της απόφασης! Διαφορετικά εδώ θα είμαστε για να αποκαλύψουμε κι άλλες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας