Αρχική » Στο Διδυμότειχο τα λιγότερα χρέη προς τη ΔΕΗ

Στο Διδυμότειχο τα λιγότερα χρέη προς τη ΔΕΗ

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Καλοπληρωτές αποδεικνύονται οι κάτοικοι του Διδυμοτείχου, αφού, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μία από τις φτωχότερες περιοχές της χώρας, οι καταναλωτές της ΔΕΗ πληρώνουν κανονικά τους λογαριασμούς τους, εμφανίζοντας ένα από τα μικρότερα ποσοστά επισφάλειας πανελλαδικά, σύμφωνα με Τα Νέα και στοιχεία από το νέο ηλεκτονικό σύστημα εντοπισμού της ΔΕΗ για τους εύπορους μπαταξήδες, που «έχουν» αλλά δεν πληρώνουν, aνάμεσά τους, ιδιοκτήτης βίλας εκατοντάδων τ.μ. στα βόρεια προάστια, ο οποίος χρωστάει 20.000 ευρώ και εμφανίζεται ως δικαιούχος κοινωνικού τιμολογίου. Σύμφωνα με πληροφορίες διεξάγεται έλεγχος στις αρμόδιες υπηρεσίες για να διαπιστωθεί εάν είναι άνεργος.

Σε άλλη περίπτωση, μέλος εφοπλιστικής οικογένεια που μένει σε βίλα 480 τ.μ. στο Παλαιό Ψυχικό έχει φθάσει να οφείλει στη ΔΕΗ 20.000 ευρώ. Ανάμεσα στους κακοπληρωτές εντοπίστηκαν και ξενοδόχοι, με πολλά παραδείγματα από τη Ρόδο. Όπως αναφέρεται, σε μια από τις πιο τουριστικές περιοχές της χώρας, οι επισφάλειες προς την εταιρεία αγγίζουν το 78% όταν σε μια από τις φτωχότερες, το Διδυμότειχο, φθάνουν μόνο το 35%!

Παράλληλα η ΔΕΗ ανακοίνωση πως προτίθεται να επιστρέψει στους καλοπληρωτές των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος μέρος των κερδών της.
Το ποσό θα είναι κάτι πάνω από το συμβολικό, δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Εμμανουήλ Παναγιωτάκης. Η απόφαση θα ληφθεί μέσα στην εβδομάδα.

Οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί της ΔΕΗ υπερβαίνουν τα 2 δισ. ευρώ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας