Αρχική » Στις 5 Αυγούστου κρίνεται η τύχη του ΙΚΑ Ορεστιάδας

Στις 5 Αυγούστου κρίνεται η τύχη του ΙΚΑ Ορεστιάδας

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Ραντεβού με τον διοικητή του ΙΚΑ, Γιάννη Θεωνά, θα έχουν την Τετάρτη 5-8-15 στην Αθήνα τρία μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου διοικητικού προσωπικού ΙΚΑ/ΑΜΘ και η βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νατάσα Γκαρά, προκειμένου να του εκθέσουν τους λόγους για τους οποίους κρίνεται “απαράδεκτη η απόφαση αναστολής λειτουργίας των υπηρεσιών του ΙΚΑ Ορεστιάδας”. Συνάντηση έχει προγραμματιστεί και με τον υφυπουργό εργασίας Π. Χαικάλη.

Αυτό αποφασίστηκε στην έκτακτη συνεδρίαση του δ. σ. του συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε σήμερα (3-8-15) το πρωί στα γραφεία του Ιδρύματος στην Ορεστιάδα,, με μοναδικό θέμα την απόφαση παύσης λειτουργίας του τοπικού υποκαταστήματος και τη μεταφορά της υπηρεσίας στο Διδυμότειχο στις 21 Σεπτεμβρίου.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 9.30 το πρωί και μετά τις 12 μ.μ. συμμετείχαν σε αυτήν και η βουλευτής Νατάσα Γκαρά, ο αντιδήμαρχος Ορεστιάδας, Γιάννης Παπαϊωάννου, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “είναι στο χέρι μας”, Θεόφιλος Μελάς, ο δημοτικός σύμβουλος της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, Σταμάτης Γκατζίδης, ο πρόεδρος και το γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Ορεστιάδας, Πέτρος Χασανίδης και Κώστας Ζάχαρης και ο τοπικός συντονιστής της οργάνωσης Ορεστιάδας, Αντώνης Καζαλτζής.

Το συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων του ΙΚΑ και οι εκπρόσωποι των φορέων δήλωσαν ότι δίνουν χρονικό περιθώριο μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας στη διοίκηση του ΙΚΑ να ανακαλέσει την απόφαση αναστολής λειτουργίας του ΙΚΑ Ορεστιάδας, “ειδάλλως η τοπική κοινωνία δηλώνει έτοιμη για δυναμικές κινητοποιήσεις στα τέλη Αυγούστου”.

 

Πηγή: e-vertigo

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας