Αρχική » Απάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης και Προέδρου της ΠΕΔ Αν. Μακεδονίας-Θράκης, κ. Βαγγέλη Λαμπάκη, για το θέμα της εξίσωσης των αποζημιώσεων και αποδοχών μεταξύ δημάρχων και βουλευτών

Απάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης και Προέδρου της ΠΕΔ Αν. Μακεδονίας-Θράκης, κ. Βαγγέλη Λαμπάκη, για το θέμα της εξίσωσης των αποζημιώσεων και αποδοχών μεταξύ δημάρχων και βουλευτών

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Σε απάντηση δημοσιεύματος στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο σχετικά με την επιστολή της ΚΕΔΕ προς το Υπουργείο Εσωτερικών με θέμα την εξίσωση των αποζημιώσεων – αποδοχών των δημάρχων με αυτές των βουλευτών, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Βαγγέλης Λαμπάκης, επισημαίνει τα εξής:

«Όποιος δε γνωρίζει καλά την ελληνική γλώσσα ας μη μιλάει».

Η ΚΕΔΕ, που εκπροσωπεί όλους τους Δημάρχους, απηύθυνε επιστολή προς το Υπουργείο Εσωτερικών με την οποία ζητούσε εξίσωση αποζημιώσεων – αποδοχών των δημάρχων με αυτή των βουλευτών και όχι αποκλειστικά ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, στη δήλωσή του, επανέλαβε το παραπάνω και επεχείρησε σύγκριση της δουλειάς και της ευθύνης των μεν με τους δε, με τη σκέψη της μείωσης των βουλευτικών αποζημιώσεων που θα οδηγήσει σε εξίσωση.

Πάντα υπάρχουν κάποιοι που ηθελημένα διαστρεβλώνουν τις δηλώσεις του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, γιατί απέδειξε ότι γύρισε την πλάτη του στα χρήματα από την ημέρα που κάθισε στη σκληρή καρέκλα του Δημάρχου.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας