Αρχική » Τα 600 δις του Αρτέμη Σώρρα και το Ελληνικό Δημόσιο που δεν τα δέχεται (…)!!!

Τα 600 δις του Αρτέμη Σώρρα και το Ελληνικό Δημόσιο που δεν τα δέχεται (…)!!!

από statusradio.gr
2 σχόλια

600 δις ισχυρίζεται πως έχει διαθέσιμα ο οικονομολόγος Αρτέμης Σώρρας από την Πάτρα, σε χρεόγραφα του Αμερικανικού Δημοσίου και σε μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής. Με το ποσό αυτό που διαθέτει στο Ελληνικό κράτος ο κ. Σώρρας, το ελληνικό δημόσιο θα εξοφλήσει το δημόσιο χρέος και θα αξιοποιήσει τα υπόλοιπα για ανάπτυξη.

Η δωρεά του κ. Σώρρα παραμένει αναξιοποίητη όπως λέει διότι οι Έλληνες πολιτικοί φοβούνται την υλοποίηση των δύο όρων που θέτει ο «δωρητής». Τον έλεγχο της νομιμότητας του δημοσίου χρέους και του πολιτικού χρήματος.

Οι φίλοι του Αρτέμη Σώρρα, Ελένη Κίτσου (επιχειρηματίας και μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Ξάνθης) και ο Στέφανος Παρασκευάς (απόδημος ιδιωτικός υπάλληλος στη Στουτγκάρδη), δημιούργησαν ένα φορέα υποστήριξης της πρωτοβουλίας του, δύο εκ των οποίων προσκλήθηκαν σήμερα στο στούντιο του STATUS για να εκθέσουν τις θέσεις τους. Απάντησαν σε όσους τους κατηγορούν για τα μη νομότυπα χρεόγραφα που παρουσιάζει ο κ. Σώρρας και ανέλυσαν την πρόταση που έκαναν και στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης για την χρηματοδότηση έργων υποδομής στην πόλη.

 

1

Διαβάστε επίσης

2 σχόλια

ΛΟΓΙΩΤΑΤΟΣ Ι ΠΑΣΧΑΛΗΣ 10/07/2015 • 00:35 - 00:35

ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΝ ΟΤΙ Ο Κ. ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΩ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ . ΤΡΙΤΟΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ,ΟΠΟΥ ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ Η ΕΛΛAΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ ΑΤΟΚΑ . ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΟΡΙΣΩ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΓΝΗΣΙΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗ , ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΥΤΩΝ 126 .ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΓΝΗΣΙΑΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ,ΜΙΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΑΝ Ο Κ. ΣΩΡΡΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΕΝΑ ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ . ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ 120 ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ Κ ΣΩΡΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΟΙ ROTHCHILD ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Απάντηση
Γιώργος Βελισσαρίου 09/07/2015 • 13:06 - 13:06

Να κάνει κόμμα ο κ Σορρας και όλοι μαζί του.το βασικότερο να βάλει φυλακή τους προδότες του έθνους.

Απάντηση

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας