Το 70% των σκόρδων της Ελλάδας είναι… Βυσσιώτικα

159
0
Share:

Το 70 % της ελληνικής παραγωγής σκόρδου καλλιεργείται στη Βύσσα του Έβρου. Οι 35 παραγωγοί του συνεταιρισμού καλλιεργούν περίπου 1.000 στρέμματα που αναλογούν σε 15 εκατομμύρια κεφάλια σκόρδου. Ο ανταγωνισμός με το σκόρδο Κίνας, Βραζιλίας και Χιλής είναι σκληρός, αλλά όπως είπε ο Πρόεδρος του συνεταιρισμού, Αναστάσιος Γιακμογλίδης, «μόλις γίνει η ποιοτική σύγκριση κινέζικων με τα δικά μας σκόρδα σίγουρα δεν είναι αποτρεπτικό στο να επιλέξει κανείς τα ελληνικά σκόρδα Βύσσας».

Share:

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Πολιτική Απορρήτου

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο