Αρχική » Τέλος η Σχολή Αστυφυλάκων στο Διδυμότειχο;

Τέλος η Σχολή Αστυφυλάκων στο Διδυμότειχο;

από statusradio.gr
1 σχόλιο

Με επιστολή του προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο Δήμαρχος Ορεστιάδας, προσπαθεί να αποτρέψει την αναστολή λειτουργίας της Σχολής Αστυφυλάκων του … Διδυμοτείχου. «Υπάρχει έλλειμμα ενημέρωσης στο Υπουργείο», είπε ο κ. Μαυρίδης, που ζητά να επαναλειτουργήσει η Σχολή από τον Σεπτέμβριο, αφού οι κτιριακές εγκαταστάσεις δεν επιβαρύνουν με ενοίκια το Υπουργείο, μια που έχουν παραχωρηθεί από τη Μητρόπολη Διδυμοτείχου.

«Το είπα στους Βουλευτές» δήλωσε ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης σε μια έντονη συζήτηση που είχε σήμερα στον STATUS με τον Σταύρο Αποστολίδη. Οι Βουλευτές κατέθεσαν ήδη ερώτηση προς τον Υπουργό και ο κ. Πατσουρίδης δεν εξέδωσε ούτε μια ανακοίνωση διαμαρτυρίας! «Δεν είναι αυτό η ουσία» δήλωσε και επιδόθηκε σε αντεγκλήσεις με τον δημοσιογράφο.

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

Ανώνυμος 28/05/2015 • 00:15 - 00:15

Σας παρακαλώ μην στριμώχνετε τον δήμαρχο Διδυμοτείχου και δεν μπορεί να εκφραστεί…. κανείς μα κανείς δεν μπορεί να συζητήσει ή να συνεννοηθεί με τον Δήμαρχο….. είναι πάρα μα πάρα πολύ ξεροκέφαλος…. σας ενημερώνω λοιπόν ότι κανείς, μα κανείς αξιωματούχος δεν θέλει να μιλάει με τον δήμαρχο γιατί ξέρει ότι δεν θα τα βγάλει πέρα…. νομίζω ότι έχει κακούς συμβούλους….. για στριμώξτε τον για το νερό να δούμε τι θα σας πει….. για στριμώξτε τον για την βρωμιά που επικρατεί στην πόλη να δούμε τι θα σας πει…. για στριμώξτε τον για τις πάρα πολλές λακκούβες που έχουν οι δρόμοι της πόλης μας, να δούμε τι θα σας πει…. για στριμώξτε το κάστρο του Διδυμοτείχου ή για τις ανασκαφές της αρχαίας Πλωτινούπολης , να δούμε τι θα σας πει…. είμαστε σίγουροι οι περισσότεροι δημότες ότι δεν θα βγάλετε κανένα συμπέρασμα ότι και να σας πει…… γι’ αυτό να γνωρίζετε τόσο εσείς όσο και όλος ο Εβρος ότι στο Διδυμότειχο πλέον έχουν αναλάβει πολλές τέτοιες ενέργειες από δημότες εθελοντές….. ρωτήστε τον γιατί έκλεισε την παιδική χαρά που έκανε δωρεά στο δήμο η βιομηχανία μπισκότων Παπαδοπούλου? Από τότε που την παρέλαβε η δημαρχεία μέχρι που την έκλεισε ο δήμαρχος δεν πήγε κανείς από την δημαρχεία να κάνει μία συντήρηση όπως προβλέπεται… Μπορεί να επικοινωνήσετε με την εν λόγω εταιρία για να μάθετε περισσότερα….Τέτοιο δήμαρχο έχει το Διδυμότειχο…. Εσείς σαν δημοσιογράφοι μπορείτε να διαπιστώσετε αν αυτά που λέμε είναι αλήθεια ή ψέματα….. όλοι μα όλοι οι δημότες είμαστε αγανακτισμένοι από την συμπεριφορά του Δημάρχου αλλά και από την συμπεριφορά ορισμένων δημοτικών συμβούλων παρατρεχάμενων του δημάρχου… θα μπορούσα να γράφω ώρες ολόκληρες για όλα αυτά που βιώνουμε στο Διδυμότειχο….

Απάντηση

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας