Αρχική » Διαφωνεί η κ. Γκαρά με τον τίτλο μας! Δημοσιεύουμε τις διευκρινίσεις της.

Διαφωνεί η κ. Γκαρά με τον τίτλο μας! Δημοσιεύουμε τις διευκρινίσεις της.

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Με ύφος πολύ διαφορετικό από εκείνο της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου (ευτυχώς!), η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά, με επιστολή της, ζητά να αλλάξουμε τον τίτλο, στο δημοσίευμά μας, σχετικά με τις δηλώσεις της στον STATUS RADIO περί ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου της Αλεξανδρούπολης! (ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ) Διευκρινίζει ρητά ότι η θέση της παραμένει κατά της ιδιωτικοποίησης υπό οποιονδήποτε όρο, του αεροδρομίου της Αλεξανδρούπολης και επιμένει σ’ αυτήν! Δημοσιεύουμε την επιστολή της, ως οφείλουμε και την ευχαριστούμε για την ευγένειά της και τις προσεκτικές διατυπώσεις της. Που …να διαφωνούσε η Κωνσταντοπούλου με κανέναν τίτλο μας… Έτσι για να καταλάβουμε τη … διαφορά…!!!

Η επιστολή της κ. Γκαρά:

Με ιδιαίτερη έκπληξη διάβασα τον τίτλο («Με όρους, “ναι” της Γκαρά στην ιδιωτικοποίηση του Αεροδρομίου της Αλεξανδρούπολης») που αποδώσατε στην ανάρτηση της συνέντευξής μου, σχετικά με ζητήματα που αφορούν στον Αερολιμένα Αλεξανδρούπολης.

Μάλιστα μου προκάλεσε απορία χωρίς να κατανοώ πώς εξάγεται το συμπέρασμα ότι τάσσομαι υπέρ της ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου της πόλης.

Στην εν λόγω συνέντευξη διευκρίνισα ότι δεν τίθεται θέμα παραχώρησης του Αερολιμένα Αλεξανδρούπολης σε ιδιωτικά χέρια. Στη δε υποθετική ερώτησή σας για το τι στάση θα κρατήσω σε περίπτωση που μπει στη σχετική «λίστα», απάντησα πως η στάση μου εξαρτάται από τους όρους, αναφερόμενη βέβαια στους όρους με τους οποίους θα τεθεί υπό συζήτηση και όχι σε όρους κάποιας σύμβασης παραχώρησης. Πάγια θέση δική μου, αλλά και των μελών του ΣΥΡΙΖΑ της Π.Ε. Έβρου, είναι η παραμονή του αεροδρομίου Αλεξανδρούπολης υπό δημόσιο έλεγχο. Ωστόσο είναι απαραίτητο να διευκρινίσουμε για άλλη μια φορά ότι δεν υπάρχει καμία σκέψη και συζήτηση για «ιδιωτικοποίηση, αποκρατικοποίηση ή παραχώρηση» του συγκεκριμένου αεροδρομίου.

Τέλος, θεωρώ ότι ο τίτλος ήταν ατυχής, αδικώντας την ουσία και το περιεχόμενο της συνέντευξης που αφορούσε στην αξιοποίηση των πολλαπλών δυνατοτήτων του Αερολιμένα Αλεξανδρούπολης, με ιδιαίτερα οφέλη στην τοπική κοινωνία και οικονομία του Έβρου.

Παρακαλώ όπως διορθώσετε τον τίτλο του δημοσιεύματος που θα αντιστοιχεί στο περιεχόμενο της συνέντευξης και στην δημοσιοποίηση της ανωτέρω επιστολής μου.

Με εκτίμηση,

Νατάσα Γκαρά- βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Έβρου

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας