Αρχική » Οι Καστροπολίτες και πάλι στις… «επάλξεις»

Οι Καστροπολίτες και πάλι στις… «επάλξεις»

από statusradio.gr
1 σχόλιο

Οι Καστροπολίτες ξανακαθαρίζουν το κάστρο του Διδυμοτείχου την ερχόμενη Κυριακή! Η δράση του καθαρισμού αφορά κυρίως στην κοπή χόρτων και άγριας βλάστησης, απομάκρυνσης σκουπιδιών, διάνοιξη δρομολογίων επισκεπτών και όλα αυτά εντός των βυζαντινών εποχών. Αντίστοιχη δράση θα γίνει ταυτόχρονα από τους εθελοντές και στη γέφυρα του Ερυθροποτάμου στην είσοδο του Διδυμοτείχου, όπως εξήγησε το μέλος των Καστροπολιτών, Σάκης Γιαννόπουλος.

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

Ανώνυμος 22/04/2015 • 19:57 - 19:57

Το Κάστρο του Διδυμοτείχου μας καλεί στο 2ο Εθελοντικό Καθαρισμό του για το 2015, το πρωί της Κυριακής 26 Απριλίου.

Μας περιμένει όλους (ιδιώτες, φορείς, συλλόγους) για να το φροντίσουμε και να το φέρουμε στην κατάσταση που του αξίζει.

Ο καθένας είναι καλοδεχούμενος και μπορεί να προσφέρει έργο από την πλευρά του. Όσοι μπορούν να φέρουν ή να διαθέσουν χορτοκοπτικά μηχανήματα, αλυσοπρίονα και σκαπανικά, ακόμα σακούλες σκουπιδιών και γάντια μιας χρήσης, επίσης όσοι μπορούν να προσφέρουν νερά ή αναψυκτικά στους εθελοντές. Ιδιαίτερα ο κάθε κάτοικος της περιοχής με τη φυσική του παρουσία, είτε για εργασία είτε για συμπαράσταση, προσφέρει σημαντικά.

Η δράση του καθαρισμού αφορά κυρίως στην κοπή χόρτων και άγριας βλάστησης, απομάκρυνσης σκουπιδιών, διάνοιξη δρομολογίων επισκεπτών και όλα αυτά εντός των βυζαντινών τειχών.

Στο πλαίσιο της διατήρησης του Κάστρου και των άλλων μνημείων της περιοχής, στο επίπεδο που τους αρμόζει, συνεχίζονται οι επανειλημμένοι καθαρισμοί, όλο το επόμενο διάστημα.

Πρώτος και βασικός σταθμός είναι οι «Βυζαντινές Γιορτές Κάστρου Διδυμοτείχου» («Καλέ Πανηγύρι-2015») που διοργανώνονται για πρώτη φορά στο μέγεθος 4ήμερου φεστιβάλ (29-30-31 Μαΐου -1η Ιουνίου) με επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

Οι ημέρες πλησιάζουν και ως φιλόξενοι οικοδεσπότες ας προετοιμαζόμαστε να τους υποδεχθούμε με την καλύτερη μας εμφάνιση.

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή στο Κάστρο.

Όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα!

ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ – «Γνώση και Δράση»

Απάντηση

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας