Αρχική » Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας, … προωθεί τη Σαμοθράκη!!!

Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας, … προωθεί τη Σαμοθράκη!!!

από statusradio.gr
2 σχόλια

Ενημερωτική εκδήλωση με προσκεκλημένους τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς των μαθητών των σχολείων της Ορεστιάδας, διοργανώνει ο Δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης τη Δευτέρα. Σκοπός της εκδήλωσης, θα είναι η παρουσίαση των προνομίων ιδιαίτερου χαρακτήρα που έχει ο προορισμός Σαμοθράκη για τις εκπαιδευτικές εκδρομές των σχολείων της Ορεστιάδας. Όπως είπε ο Δήμαρχος, «υποχρέωση όλων μας είναι να ενισχύσουμε την τουριστική κίνηση στο νησί, αλλά και να βοηθήσουμε τους νέους Εβρίτες να γνωρίσουν πρώτα τις ομορφιές του τόπου μας».

 

Διαβάστε επίσης

2 σχόλια

StatusRadio 16/03/2015 • 10:48 - 10:48

Η κυρία Τσολάκογλου έχει δίκιο! Βέβαια ελπίζαμε ότι … «δημοσιογραφική αδεία», θα μας συγχωρούσε τον … νεολογισμό. Αυτές οι … άδειες όμως, κάνουν συχνά τη ζημιά. Και ο Ξηρός, με άδεια βγήκε από τη φυλακή και δεν επέστρεψε ποτέ!
Ωστόσο αντικαταστήσαμε ήδη στον τίτλο μας, τη λέξη «προμοτάρει» με το «προωθεί» και την ευχαριστούμε για την επισήμανση.

Απάντηση
Κλειω τσολακογλου williams 15/03/2015 • 00:28 - 00:28

«Προμοτάρει» εννοείτε ,προωθεί. Έχουμε μια τόσο όμορφη και πλούσια γλώσσα ,δεν υπάρχει λόγος για αηδίες. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πρέπει να δείχνουν επίπεδο και γιατι όχι να προωθούν και μόρφωση.

Απάντηση

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας