Αρχική » Κοίτα να δεις που έχουμε και … «Λίστα Λαγκάρντ» της τοπικής δημοσιογραφίας…!

Κοίτα να δεις που έχουμε και … «Λίστα Λαγκάρντ» της τοπικής δημοσιογραφίας…!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Λοιπόν! Δημοσιογραφοφάγοι της τοπικής μας κοινωνίας, έχετε κουράγιο σήμερα να διαβάσετε πράμα;

Αφήστε που ήρθε η ώρα, να απαντήσω κι εγώ, ο κρατικοδίαιτος, βολεμένος, προπαγανδιστής, λασπολόγος, συκοφάντης, γκουρού γιουσουφάκι, σοφέρ, προστάτης, νταβατζής και κρυφά αμειβόμενος δημοσιοκάφρος. Ναι, για εμένα μιλάω και συγνώμη για την … «περιαυτολογία»!!!

Πριν από λίγες ημέρες, λάβαμε στο mail του ithraki από ανώνυμο αποστολέα, μια επιστολή που συνόδευε ένα πολυσέλιδο εντυπωσιακό κείμενο, που απ’ ότι θα καταλάβετε στη συνέχεια, δεν χωνεύει, όχι μόνον εμένα, αλλά και αρκετούς άλλους από το σινάφι μας. Βέβαια, έχω να σας πω, ότι κι εγώ δε χωνεύω καθόλου τον Σάκη Ρουβά, αλλά  δεν έχω και καμιά σοβαρή επιχειρηματολογία για να σας εξηγήσω το γιατί…! Ούτε καν, κάτι σχετικό μ’ αυτά που έλεγε η Χρυσούλα Διαβάτη! Υποθέτω φυσικά, ότι ο Ρουβάς ο ίδιος, εξακολουθεί να κοιμάται ήσυχος τα βράδια…

Δεν συνηθίζουμε να δημοσιεύουμε κείμενα που είναι ανυπόγραφα ή κείμενα, τους συντάκτες των οποίων δεν γνωρίζουμε τουλάχιστον εμείς, ώστε να προφυλάξουμε τις αποκαλύψεις του, σε περίπτωση που πραγματικά απαιτείται για την προστασία του. Αυτός είναι ο πρώτος λόγος για τον οποίο δεν θα δημοσιεύσουμε το κείμενό του.

Ο δεύτερος λόγος, είναι ότι αναφέρεται σε πρόσωπα με στοιχεία, τα οποία εμείς φυσικά δεν υιοθετούμε και δεν έχουμε και χρόνο για να τα διασταυρώσουμε. Έχουμε και σοβαρότερες δουλειές να κάνουμε! Άλλωστε, έχω την εντύπωση ότι βρισκόμαστε ήδη, ένα επίπεδο πριν το απόλυτο ξεκατίνιασμα και δεν θα ήθελα να το ξεπεράσουμε. Μάλιστα σε κάποιο σημείο το επισημαίνει και ο ίδιος ο επιστολογράφος…!

Ο τρίτος λόγος είναι ότι ούτε ο ίδιος επιθυμεί απαραίτητα την δημοσίευση αλλά την διερεύνηση!  Μας διαβεβαιώνει μάλιστα, ότι το ίδιο κείμενο, το έστειλε προς έλεγχο διασταύρωσης και στον Πασχάλη Δρακόπουλο, ο οποίος, όπως έχει αποδείξει, έχει άπλετο χρόνο, (και πολύ μυαλό, όπως ο ίδιος πρόσφατα δήλωσε), για να το διερευνήσει!

Άρα είμαστε ήσυχοι ως προς αυτό!

Δημοσιεύουμε σήμερα, μόνο τη συνοδευτική επιστολή.

Για να συνεννοηθούμε: Δύο πράγματα έχουμε! Το καθ’ εαυτού κείμενο και την συνοδευτική επιστολή!

Δημοσιεύουμε μόνο την συνοδευτική επιστολή, για να κατανοήσετε περί τίνος πρόκειται και να προσεγγίσουμε εν συνεχεία το ζήτημα, ως κοινωνικό φαινόμενο και ως αφορμή απάντησης σε όλα όσα γράφτηκαν πρόσφατα, περί κρατικοδίαιτων δημοσιογράφων. Παρακάτω θα δημοσιεύσουμε επίσης και το τμήμα του κειμένου του, που αναφέρεται μόνο στο πρόσωπό μου, για να μη θεωρήσει ότι υπάρχει, η έστω και ελάχιστη διάθεση υπεκφυγής. Αμέσως μετά θα έχετε και τις δικές μου απαντήσεις και σχόλια, επί όλων αυτών, γιατί όπως είπαμε … ήρθε η ώρα! Άλλωστε είναι τόσο σοβαρό το … «κατηγορητήριο», που ο … κατηγορούμενος αποφασίζει, όποτε γουστάρει αυτός, το πότε θα «απολογηθεί»!

 

Ξεκινάμε λοιπόν, με την συνοδευτική επιστολή του ανώνυμου επιστολογράφου μας, το κουράγιο του οποίου θαυμάζουμε, αφού έκατσε και έγραψε τόσες σελίδες, έχασε τόσο χρόνο και σπατάλησε τμήμα της μικρής ζωής του (όπως και της δικής μας), για να μας … διαφωτίσει σχετικά με την παλιοδουλειά μας, που ωστόσο εμείς, εξακολουθούμε να αγαπάμε!

 

Η ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Κύριε Αποστολίδη

Το κείμενο που ακολουθεί το έγραψα με αφορμή τις αποκαλύψεις που σας αφορούν για την συνεργασία σας με τον πρώην Υπουργό Εσωτερικών Γιώργο Ντόλιο. Θέλησα να συμβάλλω με τις γνώσεις μου, στην πληροφόρηση του κοινού για την «αντικειμενικότητα» των τοπικών δημοσιογράφων. Δυστυχώς, δεν αμφισβητώ μόνο τη δική σας αντικειμενικότητα, αφού ως κρυφός «συμβουλάτορας» του Ντόλιου, μόνο αντικειμενικός δε μπορεί να είστε.

 Αμφισβητώ σχεδόν όλους τους δημοσιογραφίσκους της πεντάρας, που παραπλανούν καθημερινά τον κόσμο, κατά πως τους συμφέρει. Μάλιστα κάποιοι απ’ αυτούς, απέδειξαν την «αντικειμενικότητά» τους, αφού αρνήθηκαν να δημοσιεύσουν το επισυναπτόμενο κείμενο, γιατί πολύ απλά, τους συμπεριλαμβάνει!!! (Θα σας εξηγήσω πιο κάτω).

Ουσιαστικά έγραψα πράγματα που είναι παγκοίνως γνωστά στους κύκλους των ντόπιων media, που αγνοεί όμως το ευρύ κοινό. Έχω την άποψη ότι η «αντικειμενική» και ακηδεμόνευτη εντόπια δημοσιογραφία, μόνο τέτοια δεν μπορεί να είναι, αφού η μιζέρια,  η χαζομάρα και η απύθμενη κατινιά που δέρνει πολλά από τα μέλη της, δεν τους επιτρέπει να καταλάβουν ότι αντικειμενικότητα σημαίνει, τουλάχιστον, ίσους όρους πληροφόρησης και ίσες αποστάσεις από όλους. Ακόμη και αν αυτό αφορά και τον ίδιο τους τον εαυτό.

Συνέταξα λοιπόν, την (ας πούμε), «Λίστα Λαγκάρντ της τοπικής δημοσιογραφίας» και σας την παραδίδω, με διασταυρωμένα στοιχεία που αφορούν πρώτα απ’ όλους, εσάς τον ίδιο, και άλλους 12 συναδέλφους σας. Ήτοι :

  1. Σταύρος Αποστολίδης
  2. Δημήτρης Πέτροβιτς
  3. Δημοσθένης Δούκας
  4. Νίκος Πετρίδης
  5. Δημήτρης Κολιός
  6. Δημήτρης Σταματάκης
  7. Σάκης Σταυρίδης
  8. Βασίλης Τουρλιάδης
  9. Δημήτρης Τασμαλής
  10. Σταύρος Παπαδόπουλος
  11. Παναγιώτης Τσοχλιάς
  12. Σάκης Αντωνίου
  13. Γιώργος Καρανίκας

Έστειλα το άρθρο στο alexandroupolisonline, που σχολίασε τις αποκαλύψεις περί του προσώπου σας, όπως επίσης και στο gatzoli. Θεώρησα ότι λόγω της ανωνυμίας μου, οι δύο αυτοί ιστότοποι, είναι οι κατάλληλοι χώροι για την δημοσιοποίησή του. Ακολούθησα βλέπετε την δική τους πρακτική!    

Αμφισβητούσα εξ αρχής την πιθανότητα να δημοσιευθεί αυτό το άρθρο και το επισημαίνω όπως θα δείτε στις τελευταίες αράδες του. Και βέβαια δεν διαψεύστηκα. Ακόμη και τώρα, 48 ώρες μετά την αποστολή του, δεν αναρτήθηκε τίποτε. Σε κανέναν από τους δύο!

 Όποιος βρει την υπομονή να το διαβάσει, θα βρει και τους λόγους. Θα βρει επίσης και τους «ανώνυμους» διαχειριστές και αρθρογράφους του συγκεκριμένου ιστολογίου, (alexandroupolisonline) που φωτογραφίζονται από την ανόητη άρνησή τους να δημοσιεύσουν το άρθρο, αφού βέβαια, περιλαμβάνονται  μεταξύ των 13 προσώπων που αναλύει το άρθρο.

Το ΟΛΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, έγινε «ά! Όλα κι όλα». Και όπως καταλαβαίνεται, την υποψήφια ανάρτηση την έφαγε η μαρμάγκα, όπως προέβλεπα και από την αρχή.

Καταθέτω σήμερα στο δικό σας επώνυμο blog (γεγονός που σας τιμά και βέβαια μειώνει την δική μου αξιοπιστία), το ίδιο άρθρο. Όχι απαραίτητα προς δημοσίευση, αν δεν ταιριάζει στην τακτική σας, λόγω της ανωνυμίας του, αλλά τουλάχιστον προς διερεύνηση! Θέλω να ξέρετε ότι το ίδιο ακριβώς κείμενο, έστειλα και στο pamemprosta του Πασχάλη Δρακόπουλου.

Την αντικειμενικότητα τόσο του alexandroupolisonline και του gatzoli την διερευνήσαμε και την καταλάβαμε. Όπως ελέγχεται και η αντίστοιχη δική σας!

Θεωρώ ότι εσείς και οι υπόλοιποι 12 συνάδελφοί σας, δεν θα λείψουν από τον τόπο, αν από αύριο σταματήσετε να προσφέρετε τις ΚΑΚΕΣ υπηρεσίες σας. Αν έχετε λοιπόν την … μαγκιά, διερευνήστε ή διαψεύστε  αυτά τα στοιχεία, για να δει ο κόσμος τι έχετε κάνει εσείς και οι γνωστοί συνάδελφοί σας, τα … «τέρατα αντικειμενικότητας και σοβαρότητας»! Σας βοηθάει να αποδείξετε μάλιστα ότι δεν είστε το μοναδικό «λουλούδι» του κήπου, και ότι όλο το «σύστημά» σας, είναι σάπιο και υποκειμενικό! Απλώς, θέλω να ξέρετε ότι σας πήραμε χαμπάρι!

Άντε καλημέρα σας.  

 

TMHMA TOY KEIMENOY ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ

 

Σταύρος Αποστολίδης

Είπαμε συνεργάτης του Ντόλιου. Άντε καλά, Μετακλητός Υπάλληλος. Μην τα ξαναλέμε. Αυτό όμως που δεν βγήκε ακόμα για τον Αποστολίδη, είναι ότι υπήρξε Σύμβουλος του Ντόλιου ΚΑΙ στην προηγούμενη Υπουργική του θητεία, στην Κυβέρνηση Παπανδρέου. Υπήρξε επίσης και εργαζόμενος για τέσσερα χρόνια περίπου, στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Φερών, που ο ίδιος μετονόμασε σε SFERIKO, (όντως ευρηματικό), όταν ήταν Δήμαρχος στις Φέρες ο Ούστογλου.

 

ΚΑΙ ΤΩΡΑ … ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ:

Ωραία! Ας ξεκινήσουμε από το τελευταίο λοιπόν! Το τμήμα του κειμένου που με αφορά:

Ναι! Έχετε απόλυτο δίκιο κι εσείς κι ο Δρακόπουλος! Υπήρξα μετακλητός υπάλληλος του Υφυπουργού Εσωτερικών Γιώργου Ντόλιου! «Ιδού το έγκλημά μου»!!! Το οποίο διέπραξα μάλιστα … δις! Και σ’ αυτό έχετε δίκιο!

  1. Το επίθετο όμως … «κρυφός» Σύμβουλος, από πού ακριβώς προκύπτει; Που … ανακάλυψε ο Δρακόπουλος, το μεγάλο αυτό ατόπημα; Στη … Δ Ι Α Υ Γ Ε  Ι Α !!! Πιο … διαύγεια, δε γίνεται!Δημοσιεύει και την απόφαση! Μάλιστα βρήκε την αυτοδίκαιη ΠΑΥΣΗ μου από τα καθήκοντά μου. Αν ήξερε να ψάχνει λίγο καλύτερα, θα έβρισκε και τον διορισμό μου και μάλιστα εγκαίρως, από την προηγούμενη θητεία του Υπουργού, όπως πολύ σωστά επισημάνατε! Έτσι θα είχε  ξεκινήσει νωρίτερα τις … αποκαλύψεις.    Άρα λοιπόν το επίθετο «κρυφός», έχει να κάνει περισσότερο με τις δικές σας … «ενοχές», επειδή δεν το ανακαλύψατε νωρίτερα. Εντάξει όμως, σταματήστε τώρα την αυτομαστίγωση. Δεν πειράζει. Την άλλη φορά να είστε προσεκτικότεροι.Επίσης για να ΜΗΝ είμαι … «κρυφός», τι ακριβώς κατά την άποψή σας θα έπρεπε να κάνω;   Να σας ζητήσω την άδεια; Σε ποιόν από εσάς, θα έπρεπε να καταθέσω το σχετικό αίτημα; Παραλαμβάνει κάποιος … κεντρικά ή θα έπρεπε να στείλω ξεχωριστά στον καθένα σας αίτηση;Ή να διαλαλώ όπου σταθώ κι όπου βρεθώ δις ή τρις ημερησίως, με όλη τη δύναμη της φωνής μου ότι έγινα Σύμβουλος του Υπουργού Εσωτερικών, από την πρώτη ημέρα του ορισμού μου; Αν γλύτωνα τον ζουρλομανδύα, είστε σίγουρος ότι οι διάφοροι Δρακό – πουλοι με τις … πριγκιποπούλες τους δε θα προλάβαιναν να μου κολλήσουν έναν ακόμη τίτλο, του επηρμένου ή του … βαρεμένου γενικώς; (Δεν είμαι βέβαιος εδώ που τα λέμε, ότι δεν μου τους απέδωσαν ήδη…). Οι άνθρωποι του στενού αλλά και του ευρύτερου περιβάλλοντός μου, το γνώριζαν άλλωστε από την αρχή. Για λόγους που καταλαβαίνετε, δεν ανήκετε σ’ αυτό το περιβάλλον και άρα δεν το μάθατε εγκαίρως. Δυστυχώς για εσάς, όλοι αυτοί, είχαν την ίδια άποψη. Δεν θεώρησαν ότι το γεγονός ότι ο φίλος τους, είναι Σύμβουλος του Υπουργού, έπρεπε να το «περηφανεύονται», καθημερινά και παντού. Και να φανταστείτε ότι ούτε καν τους είχα επιστήσει την προσοχή, περί απόρρητης πληροφορίας.
  1. Μήπως διαπιστώσατε κάποια παράνομη ή έστω παράτυπη ενέργεια σε όλο αυτό και δεν μου το δώσατε να το καταλάβω; Μήπως υπάρχει κάποια πρωτοτυπία, που κάνει την ειδοποιό διαφορά και δε μας το λέτε;Μήπως υποκρύπτεται κάποιο πολιτικό σκάνδαλο μεγατόνων που δεν αντιλήφθηκε κανείς άλλος παρά μόνον εσείς ο Δρακόπουλος και ο … Τσο( )λιάς του, που έκανε τη βρώμικη δουλειά στο on line; Μήπως στεναχωρήθηκε κανένας φίλος σας, που ακόμη δεν μπορεί να συγχωρήσει τον εαυτό του, που του ξέφυγε αυτή η «θέση»;
  1. Σε όλο το χρονικό διάστημα της θητείας του Ντόλιου, από πού ακριβώς προκύπτει η μεροληπτική δημοσιογραφική συμπεριφορά μου, έναντι του Υπουργού; Από τις συχνότατες συνεντεύξεις του, στον STATUS ή από τις πάμπολλες αναρτήσεις που τον αφορούσαν στο ithraki.com ή στο statusradio.gr; Τα δυο τελευταία, εύκολα τα ελέγχεται μόνοι σας. Τον STATUS ευχαρίστως να τον ελέγξετε από τα πλήρη αρχεία μας. Να συγκρίνετε μάλιστα και τα αντίστοιχα για τους ομολόγους του Βουλευτές, ως προς την συχνότητα εμφανίσεων και την δημοσιογραφική αντιμετώπισή τους. Θα εκπλαγείτε και θα νιώσετε εκτεθειμένος, όταν μετρήσετε πολύ περισσότερες εμφανίσεις αντιπάλων του Ντόλιου, από τον ίδιο τον Ντόλιο, γιατί αυτή ακριβώς ήταν και η αγωνία μου. Να μην έχουν ποτέ δίκιο όσοι ηλίθιοι, θα θελήσουν να συσχετίσουν κάποτε, τα καθήκοντά μου στο γραφείο του Ντόλιου, με τα παράλληλα καθήκοντά μου, στα Μέσα την ευθύνη των οποίων έχω. Προτιμούσα να είναι υπολειπόμενος ο Ντόλιος, για να έχω μεγάλο ποσοστό ασφαλείας ως προς την αντικειμενικότητά μου. Τα 27 χρόνια μου σ’ αυτή τη δουλειά, δεν θα τα θυσίαζα για κανέναν Ντόλιο κύριοι! Ούτε για πολλά περισσότερα από τα 654,90 € μηνιαίως, που έχουν μια … απόσταση από τα 1.500 που γράφει ο Βασιλάκης και ο … Τσο( )λιάς του! Και χωρίς ένα λεπτό πληρωμένης υπερωρίας … ΠΟΤΕ! Ένας από τους λόγους λοιπόν που εκτιμώ τον Γιώργο Ντόλιο, είναι ακριβώς αυτός. Ότι από την αρχή της πρότασής του, ήταν ξεκάθαρο ότι δεν επιχειρεί και δεν επιχείρησε ποτέ να … «αγοράσει», έστω και ελάχιστη δημοσιογραφική εύνοια!!! Και τον καταλαβαίνω απόλυτα, όταν γίνεται έξαλλος, σε περιπτώσεις που συνομιλητές του, τσουβαλιάζουν τους έλληνες πολιτικούς, στη λογική του «Όλοι, ίδιοι είναι»! Αρκεί να πω, ότι συχνότατα διαφωνούσαμε, για δελτία τύπου που συντασσόταν με τρόπο προωθητικό και επικοινωνιακό, (από άλλους Συνεργάτες του), ενώ ο Υπουργός ήθελε μετριοπαθέστερους χαρακτηρισμούς. Ναι! Αυτά από τον … «υπερφίαλο» Γιώργο Ντόλιο. Αν δε μου αναγνωρίζετε κάτι άλλο, τουλάχιστον επιτρέψτε μου, μετά από τόσα χρόνια στενής επαφής με το σύνολο σχεδόν του πολιτικού προσωπικού του νομού, να έχω το δικαίωμα να κάνω μια κρίση, όχι ως προς τις πολιτικές απόψεις του προσώπου, αλλά ως προς την ίδια την πολιτική προσωπικότητα. Νομίζω, ότι τώρα πια, που τελείωσαν οι εκλογές και το αποτέλεσμα ως προς τον Ντόλιο είναι γνωστό, μπορώ να τα γράψω αυτά, χωρίς καμιά δυνατότητα και διάθεση επηρεασμού κανενός.
  1. Θεώρησα λοιπόν, την πρόταση του Γιώργου Ντόλιου, πολύ τιμητική και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ως εμπειρία δουλειάς, που ποτέ κατά το παρελθόν δεν είχα αποκτήσει ως είδος εργασίας. Δέχτηκα μετά από μήνες καθυστέρησης, από την ημέρα που μου έγινε η πρόταση. Πιστοποιείται αυτό, αν ελέγξετε την πρώτη ημερομηνία ορκωμοσίας του Ντόλιου και την συγκρίνετε με την αντίστοιχη δική μου. Έγινα συνεργάτης του, δυόμιση μήνες πριν λήξει η πρώτη του θητεία. Στο μεταξύ, μέχρι να απαντήσω θετικά, σκεφτόμουνα, τους … Δρακοπουλοτσο( )λιάδες και τους Βασιλάκηδες του μέλλοντος. Όταν το … «φορμάρισα» όπως ήθελα, απάντησα στον Ντόλιο θετικά, μόλις είχε αρχίσει να χάνει την υπομονή του μαζί μου.
  2. Έχω επίσης την παρρησία να πω, ότι ουδέποτε προκάλεσα εγώ την πρόσκληση του Ντόλιου. Σε αντίθεση με τις περιπτώσεις που ξέρω και εκ διαμέτρου αντίθετα με άλλους «συναδέλφους», που συχνότατα ακολουθούσαν αντίστροφη πορεία προσέγγισης. Δεν θέλω να … υπεισέλθω σε λεπτομέρειες! Έτσι έγινε άλλωστε και στην περίπτωση του Γιώργου Ούστουγλου, όταν ως Δήμαρχος Φερών, ζήτησε τη βοήθειά μου για «να αναβαθμίσει» όπως είπε, το τότε Δημοτικό Ραδιόφωνο Φερών. Ανώνυμε επιστολογράφε μου, έχετε κάνει μόνον ένα λάθος σε ό,τι γράφετε για εμένα. Δεν ήμουν στον SFERIKO, μόνο τέσσερα χρόνια. Ήμουν κάτι περισσότερο (μάλλον πέντε) και παραιτήθηκα όταν αρχίσαμε να οργανώνουμε τον σημερινό STATUS RADIO. Τότε δε σκεφτόμουνα τους Δρακοπουλοτσο( )λιάδες βέβαια, αλλά δεν θεωρούσα έντιμο να συνυπάρχω μισθοδοτούμενος (με πολύ λιγότερα από τα σημερινά ειδικά μισθολόγια που ακούγονται, και σε προ κρίσης εποχές) με μια ανταγωνιστική επαγγελματική δραστηριότητα. Και παραιτήθηκα, πριν καν συσταθεί η εταιρεία του STATUS. Έτσι λοιπόν ξεκινήσαμε τον SFERIKO, αλλάζοντας ριζικά την φυσιογνωμία του, όπως λες ότι θυμάσαι. Άλλοι δεν θυμούνται σήμερα!

 

ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΛΙΣΤΑ «ΛΑΓΚΑΡΝΤ» (ή αλλιώς «Ο Αποστολίδης και οι 12 Απόστολοι»)!!!!

Εάν λοιπόν είμαστε τόσο βρωμεροί και τρισάθλιοι όλοι εμείς οι 13, που περιλαμβάνεις στη … λίστα «Λαγκάρντ» των απόψεων σου, δεν έχεις παρά να συντάξεις και μια άλλη με όλους τους υπόλοιπους καλούς και να μας την κοινοποιήσεις. Σ’ αυτήν μπορεί να βρούμε μαζί και σημεία συμφωνίας! Σε ό, τι αφορά εμένα, ξαναβρές τον αριθμό 27 που έγραψα πιο πάνω, όταν αναφέρθηκα στα χρόνια της ενασχόλησής μου σ’ αυτό τον χώρο, και σκέψου ότι αν ίσχυαν έστω οι μισοί από τους χαρακτηρισμούς που μου απέδωσαν, εδώ και πολλά χρόνια, θα είχα αλλάξει τουλάχιστον δουλειά! Όπως βλέπεις συνεχίζω με αμείωτο πάθος! Κατά τη διάρκεια λοιπόν αυτών των ετών, … έγραψα στο βιογραφικό μου, ότι υπήρξα συνεργάτης ΕΝΟΣ πολιτικού. Δεν έγραψα βέβαια, πόσες ανάλογες προτάσεις απέρριψα. Ωστόσο, όπως σωστά επισημαίνεις, άλλοι, με λιγότερο από την μισή διαδρομή τη δική μου, μετέτρεψαν τέτοιους διορισμούς, σε επάγγελμα!!! Είναι οι ίδιοι, που βρέθηκαν ξαφνικά δίπλα μου σ’ αυτόν τον αγώνα δρόμου και άρχισαν να φωνάζουν, λες και τους σπρώχνω εγώ, έξω από τον αγωνιστικό χώρο ή γιατί κατάλαβαν γρήγορα ότι μόνον κάνοντας φασαρία, θα γυρίσει να τους δει ο προπονητής. (Με συγχωρείς που το γύρισα στον ενικό, αλλά μετά από τόση ώρα γραψίματος, άρχισα να νιώθω μια οικειότητα!)

Να σου πω επίσης, ότι έχω σοβαρές ενστάσεις για αρκετούς από αυτούς τους 13, που αποκαλείς «συναδέλφους μου». Μάλλον έχουν κι αυτοί επίσης αντίστοιχες ενστάσεις για εμένα. Οπότε … τι σε χρειάζονται οι χαρακτηρισμοί;

Για ότι δημοσίευσε ή δεν δημοσίευσε το alexandroupolisonline ή το gatzoli ή το Δρακόπουλετράβαμπροστά, ουδόλως με ενδιαφέρει. Ξαναέγραψαν και θα ξαναγράψουν, είμαι απολύτως βέβαιος. Σε ό, τι αφορά τον δικό μας ιστότοπο, δεν νομίζω πλέον να έχεις παράπονο, και μάλιστα από εμάς που δεν το περίμενες. Έτσι δεν είναι; Ήμασταν οι τελευταίοι παραλήπτες του συγγραφικού σου έργου. Δεν είσαι εντάξει…! (Όμως όπως βλέπεις, εγώ σε ξεπέρασα σε έκταση…) .

Ειδικά σε ότι αφορά το πρωτοαναφερόμενο blog, επισκέφθηκα στις 20 Φεβρουαρίου, συνοδευόμενος από τον Δικηγόρο μου, την Εισαγγελέα κυρία Καρακασίδου στο Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης, την οποία ενημέρωσα σχετικά, όπως και με ενημέρωσε και εκείνη. Έμεινα έκπληκτος, όχι μόνο από την ευγενική διάθεση της κυρίας Εισαγγελέως, αλλά και από όλα αυτά που μου γνωστοποίησε!

Σχετικά με τους υπόλοιπους 12 που αναφέρεις στη λίστα σου, θα περιμένω με ενδιαφέρον, τις αποκαλύψεις του Δρακόπουλου ή όποιου άλλου, που ελπίζω να συνεχιστούν. Γιατί αν σταματήσουν στον Αποστολίδη, μάλλον θα διακρίνεις  (κι εσύ ακόμη υποθέτω), μια ανεξήγητη εμπάθεια και εμμονή.

Προσωπικά, δεν υιοθετώ και δεν συμμερίζομαι τίποτε απ’ όσα γράφεις για τους υπόλοιπους 12. Κάποιοι απ’ αυτούς μάλιστα, είναι και καλοί φίλοι ή υπήρξαν και Συνεργάτες μου. Άλλωστε δεν αισθάνομαι ικανός να κρίνω … «συναδέλφους» όπως μας αποκαλείς όλους! «Απολογήθηκα» μόνο σε εσένα, παρά την ανωνυμία σου, γιατί διέκρινα μια μεγάλη καψούρα για την δημοσιογραφία σε ό, τι γράφεις, με πολύ αγριεμένα κίνητρα, αλλά ελπίζω, υγιή!

Κυρίως όμως, έκατσα και τα έγραψα όλα αυτά, για ΕΝΑΝ λόγο. Θα ήθελα να αφήσω ένα «απέναντι» ίχνος στο διαδίκτυο, για όλα όσα γράφονται και θα γραφτούν για εμένα, τη δουλειά μου ή τα μούτρα μου γενικώς! Όχι για την υστεροφημία μου! Για την ησυχία μου, ότι όταν ο Παντοδύναμος (ή ο άλλος από το κάτω μαγαζί), αποφασίσει ξανά να με καλέσει κοντά του, γιατί την προηγούμενη φορά το μετάνιωσε την τελευταία στιγμή, ο ένας και μοναδικός άνθρωπος που με νοιάζει, θα έχει να ξαναδιαβάσει κάτι, απέναντι σε όλα αυτά που έγραψαν ή είπαν για τον πατέρα της.

Άντε καλημέρα σου.

 

Σταύρος Αποστολίδης, ο Αρμενιστής

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας